voors en tegens van elektrische verwarming tape

Elektrische verwarming tape wordt gebruikt om waterleidingen bevriezen te houden. Ijskoud water uit de kraan is een teken dat uw sanitair is in de problemen. Er zijn voordelen en nadelen van het gebruik van elektrische verwarming tape in uw huis.

De band helpt bij het handhaven van de temperatuur van de pijpen. Daarom is het water dat uit is kamertemperatuur. Ten tweede helpt bij het houden van de temperatuur van het huis warm, zelfs tijdens koude seizoenen. Ten derde, de band is waterbestendig en kan daarom niet worden getroffen in geval van water lekkages. Ten vierde zal goed geïnstalleerd verwarmingslint dakgoten en regenpijpen open te houden wanneer alternatieve invriezen en ontdooien plaatsvindt. Door het houden van dergelijke kanalen geopend, wordt het water voorkomen dat een back-up onder het dak en het veroorzaken van schade in het huis. Ten slotte kan de elektrische verwarming tape worden bestuurd door een gunstig gelegen switch uitgerust met een display- waakvlam, vandaar waardoor het makkelijker om contol waar en wanneer de band niet te verwarmen.

Pros van elektrische Heat Tape

Een nadeel van de elektrische warmte tape is dat het gebruik maakt van elektriciteit en zo in het geval van een stroomstoring, is het niet meer werkt. Een ander minpunt is dat als de band niet is vervangen voor een lange tijd, kan het branden, letsels veroorzaken en zelfs fataal blijken als gevolg van kortsluiting. Het is ook duur te verwarmen band hebben als gevolg van de hoeveelheid elektriciteit die wordt gebruikt, wat resulteert in hoge elektriciteitsrekening.

Tegens van elektrische Heat Tape

De Amerikaanse Consumer Product Safety Commission (CPSC) dringt er bij huiseigenaren om gecertificeerde warmte tape meer dan drie jaar oud met gecertificeerde tape om de erkende normen voldoen vervangen.