voors en tegens van een kelder sauna

Als persoonlijke homepage sauna’s steeds populairder geworden, zijn veel mensen kiezen voor een kelder sauna te installeren in hun huis. Beschouw deze voors en tegens bij het afwegen van uw beslissing om een ​​huis sauna te bouwen.

Een huis sauna kan een geweldige aanvulling op uw huis, zodat u, uw familie en uw vrienden om te ontspannen en te ontsnappen aan de stress van het dagelijkse leven. Een persoonlijke homepage sauna kan niet alleen maar aanmoedigen gezonde levensstijl routines, maar ze kunnen ook verlichten vermoeide spieren en het lichaam te reinigen van giftige stoffen. Een sauna kan ook een vleugje luxe en het nieuwe leven toe te voegen aan uw kelder.

Pros

Uw kelder lijkt misschien de beste plaats in uw huis voor een sauna, maar er zijn ook nadelen aan de opbouw van het daar. Kelders hebben weinig of geen natuurlijk licht dat het bereikt. Vocht uit de sauna zal moeilijk verdampen, wat leidt tot schimmel en meeldauw, die constant schoonmaak nodig hebben.

Cons

Kelder ventilatie is inefficiënt en biedt weinig of geen verkeer. De kamer kan warm of benauwd geworden, waardoor de verf te schillen. De elektriciteit kosten kunnen ook stijgen als u probeert om de lucht te koelen. Elke loodgieterij u zou kunnen hebben om te doen zal waarschijnlijk worden gedaan door het huis stichting. Het vereist het breken van de cement.