voors en tegens van een drukknop deurslot

Deursloten zijn de meest voorkomende manieren om de veiligheid te garanderen in uw huis, met de drukknop deurslot dat tot de veiligste. Aangezien criminaliteit stijgt elk jaar, veiligheidsmaatregelen beter en sterker. Bij het zoeken naar een beveiligingssysteem, wil je iets dat je kan vertrouwen en op hun gemak met, zodat wanneer u weg bent van uw huis, bent u niet bezorgd. Een drukknop deurslot kunt u te allen tijde veilig voelen of in het huis of uit de buurt van het huis. De voors opwegen tegen de nadelen.

Drukknop deursloten hebben talrijke voordelen, waaronder de volgende

Pros

Drukknop deursloten niet beschikt over een combinatie nummer dat je moet onthouden. Aangezien er geen sleutels mee te nemen, is er geen mogelijkheid van verlies van uw sleutel en worden buitengesloten van uw huis. Ook dit systeem is eenvoudiger voor invalide omdat het minder omslachtig dan met de toetsen. Anders dan gebruiksgemak, is ook goed te installeren. Een paar richtlijnen kunnen u helpen een op uw eigen installeren.

Makkelijk te gebruiken

drukknop deursloten u toelaten om een ​​computer op te nemen. Op deze manier kunt u de ramen en deuren te sluiten op de lock-systeem en elimineren lastige handmatige activiteiten zoals ze vergrendelen. U kunt ook een koppeling het deurslot om het alarm systeem zodanig dat wanneer de code verkeerd is ingevoerd, wordt het alarm geactiveerd. Vanwege dit feit, de kans op een succesvolle inbraak dicht bij nul.

Compatibel met een computer

Deze sloten worden gemaakt met alle metalen, waardoor ze sterk en duurzaam. De kwaliteit wordt gewaarborgd in de productie van deze sluis met behulp van hoge kwaliteit onderdelen. Het systeem kan buiten het huis worden geïnstalleerd, want het is waterdicht. Dit type slot is niet alleen veilig, maar geeft ook een zeer stijlvolle look.

Kwaliteit

Dit soort slot kunt u meerdere codes te maken. Met deze functie kunt u verschillende codes toe te wijzen aan verschillende leden zodanig dat wanneer ze worden uitgegeven, hun codes zijn gewoon verwijderd. Daarom kunnen verschillende leden van de familie de code gegeven. Dit kan vooral nuttig zijn bij een bedrijf waar veel werknemers.

meerdere Codes

De drukknop deurslot heeft zijn aandeel van de nadelen, met inbegrip van de volgende

Cons

Duur

De drukknop deurslot en de installatie kan heel kostbaar zijn. Op sommige momenten, zal je de hulp van een professional tijdens de installatie nodig. Bovendien, de onderhoudskosten van het systeem stil hoog. Het kan problemen opleveren vooral als er een defect bedrading, die vrij moeilijk te detecteren.

Het hele mechanisme en het systeem is heel delicaat en vergt onderhoud. Bovendien kunnen ze niet worden gebruikt op elk moment. Bijvoorbeeld in het geval van zwarte outs of een onderbroken voeding, kan het systeem niet worden gebruikt.

Als uw drukknop deurslot werkt op elektriciteit, is het verstandig om een ​​back-up stroomvoorziening in geval van nood of een power black hebben uitgevoerd om eventuele incidenten te vermijden.

Needs Care

extra Tips