voorkomen verstopte airconditioner drain

Er zijn vele redenen waarom een ​​airconditioner afvoer verstopt kunnen worden. De afvoerleidingen kan verstopt raken met stof, slib of schimmel. Het krijgen van een professional om te helpen bij het schoonmaken van de drain kan een dure oplossing zijn als je kan hebben om zo vaak te doen. Ontstoppen een airconditioner is het belangrijk om druppels te voorkomen en uit volledig afgesloten. Als deze is verstopt gedurende een tijdsperiode dan kan dit leiden tot onherstelbare schade leidt tot vervanging van dure onderdelen.

Als u een airconditioner voor een lange tijd hebben gehad, dan is het waarschijnlijk verstopt raken op een bepaald punt van de tijd. De stofdeeltjes, schimmel of andere deeltjes beginnen te verzamelen op de bodem van de buis. Op een gegeven moment zal de deeltjes te verzamelen op een plaats en leiden tot een verstopping. De condensatie in de pijp is niet genoeg om helemaal duidelijk uit de afvoer. Zodra de blokkade is op zijn plaats zal het water niet kunnen weglopen waardoor de airconditioner te lekken.

Waarom heeft de Air Conditioner verstopt raken?

Schoonmaken van de afvoer zelf is niet moeilijk en u kunt dit eenvoudig zelf doen. Zorg ervoor dat uw airconditioner wordt ingeschakeld van volledig uit de hoofdleiding. Binnen de airconditioner panel vindt u een opvangbak die zal worden gevuld met water als er een verstopping te vinden. Reinig deze drain pan helemaal tot het droog is. Volgende zoek de afvoerpijp en ontstoppen de bodem van de buis. Zorg ervoor dat de buis steekt uit de grond en niet ingebed in de grond. Graaf de pijp als het onder de aarde als dit een oorzaak van de blokkering kan zijn. De leiding moet het mogelijk maken het water vrij op de bodem uit te voeren. Vind stofzuiger zodat de bodem van de buis is vrij van beperkingen. U kunt ook gebruik maken van de druk van het water te duwen door de beperking in de pijp. U kunt het paneel weer aan en start uw airconditioner nogmaals. Laat het gedurende enige tijd om ervoor te zorgen dat er geen lekkage is nog veel meer. Als deze methoden niet helpen, hulp van een professional te zoeken dan.

Hoe kan ik een verstopte airconditioner Drain reinigen?

Kunt u gemakkelijk voorkomen dat uw airconditioner verstopt raakt door het volgen van een onderhoud techniek of twee keer per jaar. Je nodig hebt om toegang te krijgen tot de afvoer en je kan nodig zijn om de dekking of spoel te verwijderen om dit te doen. Er kan een PVC dop bovenop uw afvoerpijp dat u hoeft te verwijderen met de hand om toegang te krijgen tot de afvoer zijn. Neem een ​​liter warm water en laat het lopen door de afvoer te reinigen van eventuele geaccumuleerde vuil. Doe dit langzaam. U kunt ook een beetje bleekwater toe te voegen in de pijp aan kalk of vuil te verwijderen. Zorg ervoor dat de afvoerleiding is van goede kwaliteit als dat gaat een lange weg bij het voorkomen van verstopping.

Het voorkomen van verstopping