voorkomen indoor ongedierte deze zomer

Plagen zijn moeilijk te hanteren. Ze kunnen kauwen door middel van containers, kruipen over en besmetten voedsel, en laten hun uitwerpselen achter in laden en pantry’s. Het is waar, er is niet veel dat is prettig om ongedierte. Dus, hier zijn enkele tips voor het voorkomen van de zomer plagen en houden van uw huis fris en schoon voor de duur van het seizoen.

Je hebt waarschijnlijk bekend deze truc van jongs af aan. Heeft je moeder je altijd zien om ervoor te zorgen dat u opruimen na jezelf in de keuken? Nou, dit was een goede reden voor: om die vervelende beestjes op afstand te houden!

1. De oudste truc in het boek: schoon te maken na alle maaltijden

Uw voedsel geuren aantrekkelijk niet alleen voor u, maar ook om ongedierte op zoek naar uw keuken zijn volledig verzorgd huis voor de zomer te maken. Neem preventieve maatregelen en schoon te maken meteen na het koken en eten. Niet verleiden lot!

2. Gebruik uw koelkast en vriezer Meer

Hotter temperaturen in uw keuken kunnen maken voedsel verloren gaat een stuk sneller dan normaal doet in gematigde temperaturen. Zorg ervoor dat u uw koelkast en vriezer gebruiken veel meer tijdens de warmere maanden. Niet alleen heeft dit verlengt de levensduur van je eten, maar ook het fungeert als een barrière die de geur van je eten houdt van de open airs en houdt ongedierte weg.

3. Neem de prullenbak regelmatig

Dit is een andere “moeder weet het best” concept. Als je ooit dit karwei als kind had, heb je hopelijk ontwikkelde een gewoonte van deze regelmatig te doen. Het toestaan ​​van uw prullenbak in de keuken en vuilnisbakken zitten alleen heinde en verre sturen uitnodigingen om ongedierte te komen op over en feest.

4. Reinig uw keuken Kasten

Bonus: Naast het regelmatig nemen van de prullenbak, dan kunt u gaan de extra mijl. Gebruik een vuilnisbak met een deksel om te voorkomen dat geuren ontsnappen en verleidelijke bugs en andere beestjes. Ook verzegelen alle containers, zoals sap kartons en saus potten, voordat gooien ze in de prullenbak of recycling bin om verder te voorkomen dat de onnodige ophoping van oude voedselafval op uw aansluiting.

5. Fix lekkende kranen

Inspecteren en reinigen van uw keukenkastjes op een regelmatige basis. Velen van ons zijn schuldig aan vast te houden aan dozen van voedsel zonder het te beseffen dat ze een aantal maanden (soms jaren) voorafgaand aan hun beschikking verstreken. Het schoonmaken van uw kasten kunt uw keuken van onnodige rommel te ontdoen en helpen u te inspecteren voor eventuele blootgestelde voedingsmiddelen en kruimels, die de grootste traktatie van een plaag zijn. Plus verwaarlozen om uw keuken schoon te maken zou kunnen betekenen dat je hebt dode insecten en / of ontlasting diep in de rommel-ew! Dus, deze tip is all-around heilzaam.

6. Duidelijke Uw Drains van etensresten

7. Ga Au naturel met essentiële oliën

Insecten en ongedierte, net als wij, hebben water nodig om te overleven. Zo kan een lekkende kraan te zijn als het vinden van een oase op een onbewoond eiland voor hen! Voorkom dat de verleiding voor ongedierte invasie en bevestig de lekkende kranen in de keuken en badkamers.

Als u een ingebouwde vuilophaal in uw keuken, moet u regelmatig schoon te maken van het mechanisme van etensresten. Nee, we niet suggereren u het apparaat om het schoon te ontmantelen (dit kan een beetje gevaarlijk zijn). U kunt reinigen van uw afval en alle andere afvoeren, met ingrediënten die al in uw keuken leven.

Meng 1/2 kopje zuiveringszout met 1/2 kopje azijn. Giet de oplossing door het riool. Wacht vijf minuten, en giet in sommige kokend water naar beneden te reinigen en te spoelen alles uit uw afvoer. Dit is een eenvoudige en effectieve truc te frissen zelfs de donkerste diepten van uw huis!

Etherische oliën zijn krachtig en effectief in het houden van bugs uit uw huis, en ze hebben een extra voordeel: ze ruiken helemaal geweldig! U kunt extra geslepen en maak je eigen insectenspray beslaan het hele huis deze zomer. Het enige wat u hoeft te doen is te combineren 2 1/2 theelepel van etherische olie en 1 kopje van graan alcohol (wodka zal het lukken) in een schone spuitfles.

Hier is een lijst van essentiële oliën die je kunt gebruiken om bepaalde ongedierte op afstand te houden.

8. Gebruik Peppermint Mints naar Turf out muizen

9. Spruce Up Your Home with Sommige routineonderhoud

onderwerpen

Het kan heel vervelend zijn als muizen hun weg in uw huis hebt gevonden. En natuurlijk, het is van cruciaal belang om zich te ontdoen van hen zo snel mogelijk. Er is een snelle, goedkope oplossing die kunnen drijven de kleine knaagdieren weg … Altoids!

Als u pepermunt Altoids bij de hand, kun je vergeten het oppakken van de telefoon en belt ongediertebestrijding. Gebruik de pepermunt Altoids als een natuurlijke muis afstotend, omdat de kleine beestjes kan de geur van pepermunt niet tolereren en zal binnenkort wenden tot voedsel en het heiligdom te vinden in een pepermunt-vrije omgeving!

Wist u dat de muizen door een gat kan knijpen zo klein als een potlood? Nou, nu heb je! Neem de tijd om verzegelen eventuele scheuren rond het huis en het gebruik van lijm of waterdicht maken om scheuren te dichten. Dit kan gedaan worden door u of een professionele, en daarmee voorkomt ingang voor een verscheidenheid van ongewenste beestjes van een bezoek.