voorkomen en reinig zwarte strepen op daken

Als opvoeder en professionele freelance schrijver, Laurie Bloomfield heeft een Master’s Degree in Language Education. Haar publicatie portfolio bevat honderden artikelen over uiteenlopende onderwerpen, zoals home improvement, doe het zelf projecten en landschapsarchitectuur, evenals financiën, opvoeding en onderwijs. Ze biedt een hoge kwaliteit artikelen, variërend van traditionele tot hedendaagse onderwerpen in zowel print en digitale formaten.

Daken worden vaak overgelaten onopgemerkt. Totdat er een probleem. Door hun ligging, zijn ze vaak een bijzaak, maar daken kan snel lelijke of beschadigd raken als ze niet regelmatig voor problemen worden gecontroleerd te worden. Een kwestie die kunnen leiden tot het dak schade zwarte strepen veroorzaakt door algen.

Oorzaken van Black Streaking op daken

Veroorzaakt door kleine organismen die hun voedsel te krijgen van mineralen in het gordelroos, algen maken onaantrekkelijk strepen en vlekken. Hoewel deze vlekken feitelijke schade aan gordelroos niet kunnen veroorzaken, ze laat een huis minder dan aantrekkelijk kijken. Een combinatie van bleekmiddel en water kan worden gebruikt om de algen uit de shingles schrobben. Zodra de vlekken weg zijn, zal de shingles dan moeten worden gespoeld met schoon water om eventuele schade als gevolg van bleekwater residu te voorkomen.

Black Streaking Prevention

Zwarte strepen op daken is een veelvoorkomend probleem. Terwijl de strepen niet veel schade veroorzaken, kunnen ze het grind aan de leeftijd voortijdig veroorzaken. De stroken worden veroorzaakt door een algensoort bekend als Gloeocapsa magma. Na verloop van tijd deze algen accumuleert, het ontwikkelen van een zwarte buitenste coating die vlekken veroorzaakt op het dak gordelroos. De algen voeden van het kalksteen binnen het dak gordelroos. Ieder jaar de algen groeien en steeds meer merkbaar. Als het groeit, zal het ook houden vocht in de shingles, waardoor ze leeftijd sneller dan ze zouden moeten.

Black Streaking Removal

Takken en dode bladeren kunnen bouwen op een dak en het creëren van de perfecte omgeving voor algengroei. Het is belangrijk om regelmatig te bladeren en tak vuil te verwijderen uit uw dak om de algen te voorkomen dat groeien.

onderwerpen

U kunt het probleem van de zwarte strepen te voorkomen door het opnieuw shingling uw dak met algen-resistente gordelroos. Moderne shingles bevatten een beschermende coating die voorkomt algen groeien op hun oppervlak. Echter, als je niet het budget of de tijd om de gordelroos te vervangen, moet u ervoor zorgen dat uw dak een omgeving voor algengroei niet voorziet.

Overweeg de installatie van koper of zink strips of gegalvaniseerd knipperen langs de bovenkant van uw dak. Wanneer de strips nat geworden door regen, wordt een oplossing gecreëerd die naar beneden loopt de shingles en houdt elke algen groeien. Door het installeren van verzinkt dak knipperen, zul je ook in staat zijn om een ​​omgeving die giftig zijn voor de toekomstige groei van deze potentieel schadelijke organisme zal worden gebouwd. Het knipperen zal metaaldeeltjes die uw shingles te beschermen tegen algen groei los te maken. Installeer het materiaal onder de shingles aan de bovenkant van uw dak. Verwijder de zelfdichtende deel van de gordelroos en schuif de knipperende onder hen. Gebruik een hamer en spijkers aan het knipperen vast te zetten.

Helaas zal noch de strips, noch de knipperende bestaande algen te vernietigen, ze zullen alleen voorkomen dat toekomstige groei. U moet de bestaande algen te verwijderen met de hand om de zwarte strepen geheel af te schaffen.

een spray vlek remover oplossing, een borstel, een tuinhuis, een veiligheidsbril, rubberen handschoenen, schoenen met loopvlak, een emmer en een ladder: Met het oog op de zwarte strepen uit uw dak te verwijderen vindt u verschillende items nodig. Zorg ervoor dat u een vriend of familielid met u om ervoor te zorgen dat je veilig, terwijl je klim en werken op uw dak zijn.

Kijk naar de weersverwachting en wacht een dag van koel weer voor het begin van het werk op uw dak. Een dag van de hete temperaturen zorgt ervoor dat de schoonmaak oplossing te verdampen en zal het voorkomen van het doen van zijn werk in het verwijderen van de vlekken. Plaats uw vlekkenverwijderaar en scrub borstel in een emmer. Dit maakt het veel gemakkelijker om ze uit te voeren op het dak. Houd er rekening mee dat het werk op uw dak de shingles zal betrekken steeds nat de spray schoner en de tuinslang zal zowel het creëren van een gladde ondergrond voor het werken. Het is van vitaal belang in het bijzonder voorzichtig te zijn als je over op je dak te gaan. Als u zich ongemakkelijk voelt met hoogtes zijn of problemen hebben met mobiliteit, overweeg dan het inhuren van een professional aan het werk voor u doen.

Doe je beschermende brillen, schoenen en rubber handschoenen voordat u uw weg omhoog op de ladder te beginnen. Laat uw vriend houdt de ladder voor u als u klim naar het dak met je emmer in de hand. Zodra je het dak hebt bereikt, spuit je vlekkenverwijderaar oplossing op de gekleurde gebieden. Laat de oplossing te zitten voor ongeveer vijftien minuten op de probleemgebieden. Voorzichtig gebruik je borstel om de algen scrub off van de gordelroos. Wees voorzichtig met het schrobben van uw gordelroos, het schrobben proces kan de korrels op het grind oppervlak los te maken en leiden tot barsten en breuken. Zodra je klaar bent met het schrobben van de gordelroos, gebruik je tuinslang om weg te spoelen van de algen en de schoonmaak-oplossing van uw dak-eventueel achtergebleven reinigingsmiddel links op de gordelroos kan leiden tot voortijdige veroudering van uw gordelroos.