voorkomen dat insecten van het aanvallen van uw serviceberry bomen

De serviceberry is een kleine boom of struik die goed groeit in de meeste gronden, en is bekend onder verschillende namen, waaronder de Amerikaans krentenboompje of shadbush boom. Het heeft één stam die soms moeten worden teruggebogen om de groei van een enkele stam stimuleren, maar ze kunnen ook worden bevorderd wanneer de serviceberry wordt geteeld als onderdeel van een heg. Het groeit rijke paars fruit in het late voorjaar, die gretig wordt gegeten door vogels-het wordt vaak gebruikt in dieren tuinen zangvogels en insecten naar de tuin te trekken.

De beste manier om te voorkomen tegen een insectenplaag is de gezondheid van de structuur te verbeteren. Hoge stress, uitdroging of boven water zal de plant meer kwetsbaar voor insecten, dus een goede verzorging van de serviceberry is de beste manier om besmetting te voorkomen. Een andere goede manier is om roofzuchtige insecten zoals kevers wespen en stimuleren de bomen die eet bladluizen, mijten en larven van vele insecten die een peerlijsterbes bomen zoveel problemen bezoeken.

7 Insecten van de Serviceberry Tree

Pear Bladwespen, terwijl ze een boom kunnen decimeren, worden over het algemeen niet beschouwd als een terugkerende probleem te zijn, en insecticiden en andere giftige stoffen mogen niet worden gebruikt-moedigen roofzuchtige insecten, en pick-off zichtbare larven.

insect preventie

Er is geen algemeen gebruikte preventie voor de boor, met uitzondering van de boom aan te moedigen gezonder.

Bladluizen zijn een constant probleem voor de tuinman, en individuen meestal het ontwikkelen van hun eigen methoden te voorkomen dat de kleine ongedierte. Niet-chemische controls zoals lieveheersbeestje kevers zijn een ideale manier om deze te beheren. Mieren soms ‘beschermen’ bladluizen – een bron van voedsel – door af te schrikken andere roofdieren, dus houd een oogje in het zeil voor deze insecten, en proberen hun activiteiten te beperken.

Spint kan worden geëlimineerd door tuinbouw olie, die hun greep los, maar niet schadelijk voor nuttige insecten. Sprays van zeepwater kan ook te ontdoen van spintmijten zonder dat insecten populaties.