voorkomen dat eekhoorns uit het invoeren van uw schoorsteen

Als u een schoorsteen hebt, kan je eindigen met problemen met de eekhoorns als het niet afgedekt of afgeschermd. Stop deze ongewenste plagen met een paar eenvoudige preventieve maatregelen, zoals gaas, schermen, schoorsteenkappen en eekhoorn bewakers. Deze caps en schermen stopt ook andere dieren, zoals vleermuizen, vogels en ratten, het invoeren van uw schoorsteen.

De meeste commerciële schoorsteenkappen zal een goede baan van het houden van eekhoorns vallen direct naar beneden in uw schoorsteen te doen, maar geen toegang tot de buitenste rookkanaal niet blokkeren. De buitenste rookkanaal is een gebied dat u niet kan bereiken van binnen of buiten de schoorsteen. Het is een ruimte tussen de binnen- rookkanaal en de schoorsteen muur. Als een eekhoorn valt naar beneden in deze krappe ruimte, kunnen ze niet klimmen.

Pas je pet met een fijn genoeg gaas of scherm, zodat dit niet kan gebeuren. Voor de meeste caps, de toevoeging van gaas of vierkant kippengaas, schroefverbindingen aan het rookkanaal zal werken. Om te bepalen of uw rookkanaal nodig extra schermen, kunt u klimmen op het dak en kijk of contact op met uw lokale hardware winkel of schoorsteen aanbod op te slaan voor het model dat u gebruikt.

Indien meer dan 1/2 inch speling tussen de buitenste en binnenste rookgasafvoer kopen zware gaas of zeef en omgeven het rookkanaal mee. Gebruik metalen schroeven en ringen om het te hechten aan uw bestaande schoorsteen.