voorkomen bootpropeller ventilatie

Wilt u uw boot propeller blijven functioneren de manier waarop het is ontworpen, moet je bewust zijn van propeller ventilatie en hoe het te voorkomen. Dit artikel legt deze boot kwaal, en bevat tips over hoe het te voorkomen.

Ventilatie is de omstandigheid waar de lucht aan het oppervlak, of uitlaatgassen wordt meegezogen in uw schroefbladen. Wanneer dit gebeurt, uw boot vertraagt, terwijl op hetzelfde moment motortoerental snel versnelt. Varen symptomen ervan mag instances van krappe bochten omvatten een motor gemonteerd overdreven verhoogde op uw spiegel of over het trimmen van de Z-drive of buitenboordmotor.

Het identificeren van de boot Propeller Ventilation

Onderzoek uw propeller consequent voor gedeukt messen, inkepingen, en rolde tips. Elke afwijking van wat normaal kan leiden tot slechtere prestaties en ook schadelijk-motor beschadigen trillingen veroorzaken.

onderhoud Tips

Stof en vuil zijn een belangrijke oorzaak van verminderde boot prestaties. Wees daarom op zoek naar een vervuilde bodem boot, die aangroei, zeepokken in zeewater, maar ook geaccumuleerde slijm, vuil, kalk en andere dergelijk materiaal kan uitwijzen. Consistent boot schoonmaken, in het bijzonder tijdens het vaarseizoen, kan helpen afweren bootpropeller ventilatie problemen.

Houd uw boot schoon

Als je eenmaal goed te begrijpen bootpropeller ventilatie, en ga dan over het behoud en het schoonmaken van uw boot, doe je je best op het voorkomen van deze gemeenschappelijke mechanisch probleem.