voorkomen aardvlooien zich verspreidt

Kevers kunnen veroorzaken veel schade aan uw tuin. Ze zijn misschien ergste nachtmerrie van elke tuinier. Indien ongecontroleerd, kunnen ze gemakkelijk vernietigen uw planten en teniet maanden van zwoegen en kostbare tijd geïnvesteerd in de tuin, waardoor je gefrustreerd en teleurgesteld. Hoewel er verschillende soorten kevers, aardvlooien zijn veruit de meest voorkomende, met name in moestuinen. Deze kleine zwart en glanzend insecten meestal vallen bladeren, de vorming van kleine gaatjes die vaak mee te doen met grotere gaten te vormen. Ze hebben een opmerkelijk springvermogen wanneer ze gestoord worden. Als de kever bevolking groot is, kunnen ze gemakkelijk te consumeren al het loof van uw gewassen met een opmerkelijke snelheid. De insectenlarven ook aanvallen plantenwortels en voedt zich met hen, waardoor planten in te storten. Hier volgen een aantal handige strategieën die je kunt gebruiken in met de verspreiding van deze schadelijke insecten.

Oefen metgezel planten. Flea kevers worden aangetrokken tot bepaalde gewassen zoals kool, sla, boerenkool, spinazie en tomaten. Om deze gewassen te beschermen en houden de kevers zich verspreidt naar hen, zorg ervoor dat u ook specifieke gewassen die aardvlooien niet eten en geven de voorkeur om te voorkomen dat planten. U kunt de verspreiding van aardvlooien succes te beheren door middel van een zorgvuldige selectie van de gewassen.

Een gezonde teelt is een zekere verdediging van een ziekte. Streef ernaar om sterk en gezond gewas als toen kevers aanval, een gezond gewas is minder kans op schade te lijden in vergelijking tot zwak en ondervoed gewassen te verbouwen.

Jaarrotatie gewas bedden is nuttig in het vernietigen larven en met de verspreiding van de insecten.

Gebruik rij covers op de bodem die u onlangs hebt geplant om te voorkomen dat volwassen kevers uit het leggen van eieren. Dit zal de reproductie van kevers bevatten. Echter, zorgen ervoor dat u verlaat de planten voldoende ruimte, zodat ze gemakkelijk kunnen groeien. U kunt houten palen of stenen om de randen en middendeel van de dekking te verzekeren. Inspecteer onder de dekens om de paar dagen om ervoor te zorgen dat er geen kevers in zijn geslopen. Zodra de planten zijn gevestigd kunt u de covers te verwijderen.

Deze zorgen voor een effectieve natuurlijke controle in met het verspreiden van aardvlooien. Ze niet-toxisch en veilig kan worden gebruikt zonder zorgen te planten en diergezondheid. Sproeien een natuurlijk insecticide op uw planten kunnen helpen bij het verstrekken van een aanzienlijke bescherming tegen aardvlo aanvallen.

Hoewel nematoden zijn over het algemeen een overlast in tuinen, er zijn er die gunstig kan blijken met name in een vlo kever tuin. Introduceer ze in uw tuin een keer de bevolking van aardvlooien is vrij groot. De aaltjes zal voeden met de keverlarven en houd ze uit het uitkomen. Dit verstoorde levenscyclus van de bugs zal nuttig zijn bij die van de verspreiding van de kevers zijn.

Dit is grond die wordt gemengd met kleine scherpe algen die gevaarlijk zijn voor kevers zijn. De algen is niet giftig voor dieren en mensen. Het verspreiden van diatomeeënaarde op uw gewas zal helpen bij het met de verspreiding van kevers.