vijver kleurstof voordelen: algen controle; ziet, en nog veel meer

Vijver kleurstof kan tijdens een enkele dag de verschijning van een waterpartij te veranderen.

Het wordt meestal gebruikt in geconcentreerde hoeveelheden en men liet dispergeren over een aantal uren. Als je nieuw bent in dit product, kan het verontrustend lijken, maar het product is niet een bedreiging voor het milieu. In feite kan het nuttig zijn om bestaande soorten en kan worden gebruikt of uw water functie is zeer groot of zeer klein. De voordelen van vijver kleurstof worden hieronder toegelicht.

De cosmetisch effect

De geologische samenstelling van een gebied zal een vijver of een natuurlijke kleur meer’s te beslissen. Helaas kan dit een vieze bruine of een saai grijs, dat is niet zo aantrekkelijk als de eigenaar vijver misschien leuk zijn. Vijver kleurstof kan dit probleem te verhelpen in een eenvoudige applicatie. De meeste vijver kleurstoffen zijn blauw, voor een vijver met een traditionele beroep, of zwart, die het beeld van een diepe, heldere, meer oproept.

Controle van Algen

Preventie van algen is een bijzonder ernstig probleem in de commerciële visserij, waar de vis kan worden beroofd van zuurstof als gevolg van een toename van het aantal algen. Zelfs als u zich zorgen maakt over vis op een kleinere schaal zijn, kan algenbloei nog dit probleem veroorzaken. Pond kleurstoffen helpen om algen te bestrijden door te filteren op wat zonlicht, waardoor het moeilijker voor de algen en andere kwaadwillige onkruid te bloeien maakt. De vijver kleurstof herstelt de natuurlijke balans en geeft de vis een kans om te bloeien.

Heeft Effect dieren of planten

De meeste vijver kleurstoffen niet verkleuren vissen of planten, zodat bewoners van de vijver behouden hun natuurlijke kleuren.

Niet-toxisch

Indien toegepast in overeenstemming met de instructies van de fabrikant, vijver kleurstof is niet giftig voor de mens, dus het is veilig om de watersport te doen in een meer dat op deze wijze heeft behandeld. Vijver kleurstof is ook niet giftig voor vissen of planten, en zelfs de goede bacteriën die breekt de afvalproducten van de vis wordt niet beïnvloed door het.

Interfereert niet met herbiciden en Algaeciden

Als de vijver of meer eigenaar heeft besloten om deze producten te gebruiken, zal vijver kleurstof niet bemoeien met hun werking.

Sommige Pond Kleurstoffen kan de temperatuur van het water te veranderen

Door aantasting van de wijze waarop het water doorlaat zonnestralen, kunnen sommige (maar niet alle) vijver kleurstoffen helpen om de temperatuur van het water, die kunnen bijdragen tot ijs voorkomen verhogen.