verwijderen van een glazen schuifdeur

S Liding glazen deuren kunnen raken bekrast, vooral door grote honden. En er zijn momenten waarop de huiseigenaar heeft andere redenen voor het verwijderen van deze deuren. Ongeacht de reden, het verwijderen van een glazen deur vereist andere methoden en materialen dan het verwijderen van de meer conventionele klapdeuren. Hier zijn 5 stappen die u kunt gebruiken om uw deur te vervangen zonder te breken of beschadiging van uw huis of deur.

Stap 1 – Bescherm uw vloer

Glazen schuifdeuren zijn zwaar en hebben scherpe randen aan de bodem die een vloeroppervlak kan litteken als de deur valt of neer te zetten om hard op de vloer. . Om de vloer moet je een stukje van zware karton of een oude deken op de vloer, waar u van plan bent om uw deur staan ​​als je eenmaal uit het frame te verwijderen lag te beschermen; Stap 2 – Verwijder de Screen Door

Houd beide randen van het scherm deur, til de deur tot de onderste rollers de track te wissen, en trek de onderkant van de deur naar u toe. Als u de deur niet ver genoeg om de rollen te verhogen om de track te wissen, plaatst u de voorste rand van een platte schroevendraaier of koevoet onder de rollen en wrikken omhoog. U kan nodig zijn om beide uiteinden van de deur omhoog te wrikken, zodat zij om de track te wissen. Om de deur te verwijderen, trek ze naar u, Stap 3 – Verwijder de Glass Stationair Door.

Heeft iemand die u helpen om de deur te tillen en trek de onderkant van de deur naar buiten naar u toe en uit de onderste baan. De bovenkant van de deur nog steeds worden ingebracht in de bovenrail, zodat de deur zakken totdat de bovenste klep vrijkomt van het bovenste spoor. U kan nodig zijn om te verwijderen schroeven aan de top, midden en onderkant van de deur; Stap 4 – Verwijder de schuifdeur.

U vindt de schuifdeur makkelijker te vinden op te heffen uit zijn baan als je het schuift naar het midden van het spoor. Deze deur zal zwaar zijn en kan je nodig hebt om een ​​stevige koevoet te gebruiken om het genoeg te tillen voor haar op het spoor is het in te wissen. Als het niet lukt om de deur te hoog genoeg om de track te wissen til zijn, steekt u een platte schroevendraaier onder de roller wielen in het spoor, en wrikken het wiel omhoog totdat deze de baan wist;. Stap 5 -Alternatieve stappen om de deur te verwijderen

Als de deur nog steeds niet het onderste track wissen wanneer het is verhoogd, is het waarschijnlijk omdat je nodig hebt om de rollen aan de onderkant van de deur aan te passen. Zoek de stelschroeven onderaan hoek van de deur. Daar zie je een klein gaatje. Steek een Phillips schroevendraaier in dit gat en draai de schroef in het gat tegen de klok in. Dit moet de rol te verhogen en kunt u de deur te tillen en trek de onderkant naar u toe en weg van de onderste baan.