verwijderen bronzer make-up van kleding, handdoeken en tapijten

Het verwijderen van bronzer make-up kan een lastige klus zijn als je niet beschikt over een idee over hoe om het uit te krijgen.

Lees de informatie hieronder om uit te vinden enkele van de beste manieren om bronzer, van kleding, tapijt verwijderen en uw handdoeken.

Stap 1 – VacuĆ¼m It Up

Een van de beste manieren om bronzer uit van die dingen is om eerst te stofzuigen alle losse deeltjes van het oppervlak. Als het een shirt, de start die artikel en start het proces meteen.

Stap 2 – WD-40

Dan zult u uw gootsteen te vullen met zeer koud water, dump je kleding of handdoeken in, en wrijf de bronzen plek heen en weer tussen je handen. Gooi het in de wasmachine, en voer het door als normaal.

Stap 3 – Dish Soap

Uiteraard kunt u niet gooi je tapijt in de gevulde gootsteen, zodat je het tapijt nat met koud water, en ze te laten genieten van de oplossing.

U kunt ook proberen met behulp van WD-40, of een ander soort smeermiddel. spuiten Gewoon het op het gebied, en laat het zitten voor een beetje.

Laten inwerken in het object u werkt, en dep het dan heel licht met een witte handdoek totdat de vlek is verdwenen.

Als de bovenstaande twee niet werkt, kunt u proberen de goede oude afwasmiddel. U zult willen ervoor zorgen dat u gebruik maakt van een afwasmiddel met een goed-de smeren agent in het.

Breng het afwasmiddel naar de plek, wrijf de zeep in wat object waaraan u werkt in die tijd, en geven het een goede wassen. Nogmaals, als u werkt op uw tapijt, kunt u het gebied met zeep warm water laten weken, en werken aan het op die manier.

Daar ben je. U kunt nog steeds draag uw favoriet overhemd vanavond, uw handdoeken zijn terug om fris wit, en uw tapijt ziet eruit alsof het nooit gebeurd is. Goed gedaan.