verbouwen open haard mantels: strippen de finish off

De tijd nemen om een ​​schoorsteenmantel kunt het uiterlijk van uw haard en de ruimte waarin het wordt geplaatst upgraden verbouwen. Begin uw remodeling project door het strippen van de bestaande af te maken.

Verwijder alle objecten die zijn opgeslagen onder de schoorsteenmantel. Drapeer een aantal daling kleren onder en rond de open haard. Doel voor 4-6 voeten van de dekking.

Het dragen van rubberen handschoenen om uw handen te beschermen, gelden de chemische verf stripper met een kwast. Laat de stripper zit 20 tot 30 minuten.

Met behulp van een hardmetalen scrapper, verwijder de lagen van de bestaande verf van de schoorsteenmantel. Schraap met een zachte, gladde, heen-en-weer bewegingen tot je kale hout zijn blootgesteld aan de gehele mantel.

Met behulp van schuurpapier, zand de hele mantel in slow heen-en-weer bewegingen, totdat de mantel voelt glad. Als u toegang tot een vlakschuurmachine hebben, gebruiken om zand de vlakke gedeelten van de mantel. U zult nog steeds zand bij de hand op alle gebieden met contour.

Verwijder eventuele resterende verf chips van het manteloppervlak. Met behulp van een zachte doek en alcohol, het reinigen van de stof en vuil uit de mantel.

Controleer de mantel voor bestaande ruwe plekken. Eventueel resand deze secties. Als u hoeft te resand, het reinigen van de onderdelen voor de tweede keer, met behulp van een doek en alcohol.

Op dit punt uw mantel is naar beneden gestript tot kaal hout en geschuurd tot een gladde afwerking. U bent nu klaar om een ​​nieuwe afwerking toe te passen, hetzij een vlek, kit of een combinatie van beide. Voor de meeste bescherming eerst van toepassing een jas van de kit en laat ze drogen voor 24 uur. U kunt dan van toepassing een jas van de vlek. Bij het ophalen van uw kit en vlekken zorg ervoor dat producten die geschikt zijn voor hoge-temperatuur-situaties te kopen. Dit zal de tijdsduur tussen het overspuiten banen te verhogen en bieden een betere bescherming voor uw mantel.