van plan om een ​​verzonken medicijnkastje te installeren

Als u van plan bent om een ​​verzonken medicijnkastje te installeren, is het belangrijk dat jij de juiste manier om het in orde te installeren om te voorkomen dat schade aan uw badkamer muren en tegels. Er zijn verschillende factoren die u moet overwegen voordat daadwerkelijk installeren van een verzonken kast. Naast weten waar te plaatsen, is het ook belangrijk om te bepalen of u belangrijke draden raken of hoe ver daarboven moet worden van de spoelbak.

De eenvoudigste manier om te bepalen of het gebied hebben jou uitgekozen om de behuizing te installeren een stud is om een ​​klein gat te boren. Maak een gat groot genoeg dat je naar binnen kunt zien, maar niet dieper graven dan de gipsplaat.

Muur Stud Locatie

Als er niet een muur stud, dan bent u vrij om de verzonken kast te installeren. Als u studs op de wanden vindt, zijn er verschillende stappen moet nemen. markeren altijd de studs u hebt gevonden om ervoor te zorgen dat u meer weten precies waar een ieder is. Snij een gat tussen de noppen als binnen de merken die je hebt gemaakt. U kunt vervolgens invoegen hout de lengte van de kast vindt u op deze gaten te installeren. Nail het hout op de bouten aan beide zijden.

Bedrading en loodgieterswerk

Het is belangrijk om U kunt een klein gaatje over de mogelijke locatie van het medicijnkastje te boren en te controleren op sanitair of bedrading. Als je ziet draden, moet u ze bedrading. Als u een sanitair ondervindt, is het raadzaam dat u professionele hulp te zoeken.

Hoogte van de verzonken medicijnkastje

De hoogte van het verzonken medicijnkastje cruciaal ,, en het beste aantal is ten opzichte van de gebruiker. Bij het meten en planning, is het belangrijk om de hoogte van de kast van de gootsteen te overwegen en ver moet worden van de lamp reeds in de badkamer geïnstalleerd.

meten Tips

Gebruik een meetlint om dit belangrijke werk te doen. Bedenk hoeveel ruimte spiegel gewenste naast de behoeften van degenen die gebruik maken van de kast. Als u al een bestaande ijdelheid in uw badkamer, het meten van de ruimte die je nodig hebt voor de verzonken medicijnkastje.