van plan om een ​​betonnen stoep pour

Wanneer je het gieten van een betonnen stoep er zijn een heleboel dingen die je zult willen overwegen en te plannen voordat je zelfs het proces te beginnen. Hier zijn een paar dingen in gedachten te houden.

Als je van plan bent om beton gieten voor uw stoep, wil je een hoop te meten en te markeren voordat je zelfs beginnen met het betonmengsel te doen. De reden hiervoor is, want zodra je giet dat in beton, heeft u slechts een paar minuten om te handelen. Dus wil je weten wat het plan is en waar het moet voor het begin te worden gegoten. Het beste wat te doen is beslissen over de lengte, breedte en hoogte die u wilt dat uw stoep te zijn. Dan kunt u verf gebruiken om de contouren van uw stoep te markeren. Het meten van een paar keer is een geweldig idee alleen maar om ervoor te zorgen dat je de juiste hoeveelheid beton te krijgen.

Meet en Mark

De grond voordat je giet gaat om een ​​van de belangrijkste dingen om op te letten zijn. U zult willen ervoor zorgen dat u het nivelleren van de bodem onder en als de drainage systeem is niet groot, dan kunt u een niveau van grind toe te voegen om te genieten van vocht en laat alles mooi droog.

Controleer de Ground

U wilt ervoor zorgen dat u eerst de juiste soort beton dat moet worden gebruikt voor een trottoir te kopen. Afhankelijk van waar je woont, wil je in een ijzerhandel te gaan en met iemand te praten direct over het juiste type van beton te kopen. Het beste advies is om te vragen om vijf procent van de lucht entertainment in de mix. Dit is de beste vorm om dat te krijgen dat zij de uitbreiding aankan vanwege het weer verandert. Om de juiste hoeveelheid beton bestellen kunt u beslissen over de kubieke beelden en dan delen door 27, zodat je het kan omzetten in yards. Veel professionals zeggen dat je wilt een extra vijf procent bestelt dan je dacht dat je nodig zou hebben. U kunt altijd gebruik maken van beton voor een ander project later of zelfs als u een pauze in het trottoir jaar later hebben, maar het kan moeilijk zijn om uit te gaan mid-project en moet dan een nieuwe zak te mengen.

Het kiezen van Concrete

U wilt het beton te mengen in een kruiwagen met behulp van een shovel. Het moeilijkste deel is het verkrijgen van de juiste consistentie. Begin met het toevoegen van iets minder dan de aanbevolen hoeveelheid water. Dan als je verder gaat u kunt blijven mengen en voeg water toe tot de beste consistentie te krijgen. Je wilt dat het gemakkelijk te gieten, maar niet loopneus. Het mengen van beton is een partij als het mengen van cakebeslag.

Het mengen van de Concrete

Deze tips kunnen u helpen met het hele proces van planning en aan de slag te gieten uw betonnen stoep. Zorg ervoor dat u uw tijd te nemen en zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat de stoep blijft level.