stralingswarmte ontwerprichtlijnen

Stralingswarmte wordt steeds populair bij mensen in de Verenigde Staten, en vele particuliere huiseigenaren en enthousiast DIY fans willen hun eigen stralingswarmte ontwerpplannen te doen. Terwijl stralingswarmte is niet een nieuw proces in de Europese huishoudens, is het nog steeds op een vrij vroeg stadium van ontwikkeling in de Verenigde Staten, en dus, mensen het creëren van hitte ontwerpen stralende moet weten een paar belangrijke regels voordat ze verhuizen van het ontwerpen tot het regelen van stralingswarmte systemen worden geïnstalleerd.

Voordat u kunt beginnen met het zetten van uw stralingswarmte ontwerp is van plan op papier, moet u alles over de verschillende soorten van de stralingswarmte die beschikbaar zijn voor de consument te leren kennen. Ontwerpen voor een kamer die stralingswarmte gebruikt, hangt sterk af van de aard van de verwarming gebruikte apparaten. Heeft u een plafond stralingswarmte apparaat, dat op het gebied van met name regelmatig gebruik kan worden geplaatst willen? Of wilt u een vloerverwarming systeem om een ​​woonkamer, bijvoorbeeld warm? Noteer uw opties, en beslissen welke arrangement u wilt gebruiken.

Stap 1 – Plan uw Radiant Heat System

Voordat je verder gaat, moet u de ruimte die u van plan om de stralingswarmte systeem te installeren meten. Neem zorgvuldige metingen, zowel van de lengte en de breedte van de kamer, en van eventuele meubels die er al is. Als u van plan bent over het gebruik van een plafond stralingswarmte systeem, kunt u gewoon het meten van de kant van de kamer die door de eenheid zal worden verwarmd. U kunt ook op de hoogte van een kamer, en eventuele bijzondere kenmerken, zoals een grote plafond ruimte te meten, bijvoorbeeld.

Stap 2 – Meet uw hotelkamer

Als gevolg van de nieuwe status van stralende verwarmingssystemen, zijn er minder richtlijnen dan je zou verwachten, maar er zijn een paar die moeten worden genomen bij het opmaken van uw ontwerp. Het belangrijkste is dat er vaak aanbevelingen maximale afstand tussen de elementen en die variëren tussen de verschillende vloerbedekkingen. Bijvoorbeeld, terwijl bekleden de elementen 8 naast elkaar hebben, keramiek en stenen vloeren moet elementen veel dichter bij elkaar hebben, waarbij het verschil slechts ongeveer 3 inches. Hardhouten vloeren zal waarschijnlijk deskundige hulp nodig, want er zijn een aantal fouten die ermee verbonden zijn.

Stap 3 – Begrijp het Reglement

Er zijn officiële richtlijnen RPA voor het ontwerp en de lay-out van vloerverwarming die moeten worden gebruikt bij de planning van een dergelijke installatie. Deze richtlijnen zijn beschikbaar op het World Wide Web, en kan ook worden verkregen door middel van bibliotheken, of misschien via de lokale overheden. Deze richtlijnen moeten worden geraadpleegd wanneer u de bespreking van de aanleg van vloerverwarming of installeren van bovengrondse stralende verwarmingselementen, omdat ze duidelijk advies zal geven over de aanleg van leidingen, vloeren specificaties en andere adviezen die u zal helpen om het beste te halen van uw systeem. U moet deze richtlijnen te begrijpen voordat u uw ontwerp te maken.

Stap 4 – Het verkrijgen van de Richtlijnen