straatsteen installatie

Een stoeptegel installatie is een aantrekkelijke en praktische aanvulling op het modelleren van uw huis. Straatstenen zijn natuurlijk mooi en vele malen sterker dan beton: straatstenen kunnen meer dan 8.000 PSI te weerstaan, terwijl beton verdraagt ​​2000 psi. Er zijn vele andere voordelen aan straatstenen. Bijvoorbeeld, straatstenen zijn er in vele soorten en maten, ze zijn gemakkelijk te vervangen, en ze zijn barsten resistente (in tegenstelling tot beton). Een ander voordeel van het gebruik straatsteen onderhoudsgemak. Wordt gemaakt van steen, hoeft straatstenen niet hebben speciale reinigingsmiddelen en was netjes en schoon te blijven. Water en een beetje schrobben of borstelen zal doen. De meest opvallende troef, echter, is de mogelijkheid om alle weersomstandigheden te weerstaan. Straatstenen zijn samengesteld uit stenen, na alles. Deze zijn bedoeld om lang mee, ondanks de regen, sneeuw en warmte. Nog een ding dat je zal houden over hen is dat straatstenen kosten minder te installeren dan andere bestrating methoden.

Stap 1 Voorbereiden van de Base

Meet het hele gebied waar je zal installeren de straatstenen. Nadat je dit hebt gedaan, graven het gebied met schop op een diepte die voldoende is om straatstenen stabiel wanneer stapte op. Zorg ervoor dat de dugout oppervlak wordt geëgaliseerd met een hark en lijnniveau om u te begeleiden. Natuurlijk, als er oude straatstenen, verwijderen van deze eerste en het niveau van de vorige basis. Als de basis ontbreekt compactheid, zet wat grind op het gelijkmatig en aanstampen.

Stap 2 – dekvloer de Surface

U moet het oppervlak of het beddengoed dekvloer voor de straatstenen, zodat u kan worden gegarandeerd van de gelijkmatigheid. Om dit te doen, verspreid zand over het gehele oppervlak. U kan nodig zijn om een ​​dekvloer board te gebruiken om ervoor te zorgen dat het beddengoed is vlak en glad. Terwijl het doen van dit alles, te vermijden intensivering op de dekvloer beddengoed. Anders moet u het proces opnieuw overdoen. Dit deel is belangrijk, zodat u de volgende stap makkelijk te vinden.

Stap 3 – Het installeren van de straatstenen

Start het instellen van de straatstenen van de ene hoek. Hierdoor zal u helpen om de vervelende taak van het snijden van te veel stenen te vermijden. Echter, na handmatig de stenen te plaatsen, als er ruimtes die te klein zijn voor de individuele straatstenen te passen zijn, dan moet u de straatstenen snijd ze in kleine maten. Immers straatstenen zijn ingesteld, het reinigen van het gebied met een bezem en kennis te nemen van die plaatsen die nivellering nodig heeft.

Stap 4 – Maak de laatste hand

Met een mechanische sabotage, aanstampen de bestrating van buiten naar binnen te gaan. Doe dit over de gehele lengte en breedte tot de straatstenen stevig en gelijkmatig zijn ingebed in het oppervlak. Als er gaten tussen de straatstenen, vul het met voegwerk zand. Zorg ervoor dat u net genoeg zand te gebruiken om de ruimtes te vullen. Aanstampen de bestrating opnieuw en toe te passen stoeptegel sealer om het uiterlijk te verbeteren en verder te beschermen tegen de elementen.