snelle oplossingen voor veelvoorkomende haard blower problemen

Een open haard blower is een belangrijk onderdeel van uw open haard die altijd functioneel moet zijn. Lees de meest voorkomende problemen die zich kunnen voordoen in uw blower en hoe je ze snel kunt oplossen.

Verminderde Air Flow; Als u merkt dat u blower is niet het blussen van zoveel warme lucht zoals gebruikelijk bent, dan kan uw blower een probleem hebben met een verminderde luchtstroom. Deze afname in stroom wordt veroorzaakt door de opbouw van stof en andere deeltjes die blokkeren de aars. Om het vuil te verwijderen, gebruikt u een nat / droog stofzuiger en de ventilator grondig schoon te maken. Het dit niet helpt, gebruik dan een lange steel borstel en probeer het indrukken van de stof en deeltjes uit. Als u nog steeds problemen ondervindt, dan is de motor is het meest waarschijnlijk verstopt met stof zo goed en zal moeten worden schoongemaakt.

Blower Houdt Tripping Circuits; In oudere woningen, waar de circuits niet zijn opgewaardeerd, kan een nieuwe open haard elektrische problemen veroorzaken. Controleer de spanning hoog genoeg is om noodzakelijke uitgang van de ventilator kunnen verwerken. Als u nog steeds het circuit struikelen, dan is een upgrade van uw circuit paneel om de blower tegemoet te komen. Als u nog steeds problemen met de circuits, moet u het advies van een professionele elektricien te zoeken;. Blower gaat niet aan; Na een periode van gebruik, zou de motor van de ventilator niet automatisch ingeschakeld. Controleer de instellingen op het bedieningspaneel om ervoor te zorgen dat de controles zijn ingesteld. Controleer de achterkant van het paneel voor een corrosie van de aansluitingen of draden die kunnen zijn gekauwd door en gerafeld, of zelfs verbrand. Als u een van deze dingen te vinden, zorg ervoor dat de kabels te vervangen. Indien de ventilator nog steeds niet goed functioneert, is het waarschijnlijk een probleem met de motor.

Regelmatig onderhoud helpt voorkomen Issues; Reinig regelmatig deze de ventilator en de motor van uw blower te helpen bij het werken op een optimaal niveau. Als uw haard hout brandt, dan wil je de blazer eens in de paar maanden schoon te maken als roet, creosoot, en as kan opbouwen vrij snel. Met behulp van een staalborstel door de ventilatieopeningen te krijgen kan gemakkelijk duwen de opbouw uit. Sommige haarden hebben zelfs een uitschuifbaar samenstel, zodat u kunt schuif de vuurhaard deel van de open haard in uw blower en openingen te krijgen.