snelle informatie over vloeren kelders

Vloeren kelders is een beetje anders dan te proberen om te voltooien zo ongeveer elk ander gebied in een huis. Er zijn een aantal problemen die kunnen ontstaan ​​als materiaalkeuze voor kelders vloeren. Sommige materialen voor het afwerken van een kelder zijn gewoon niet geschikt.

Het algemene ontwerp van kelders maakt ze een moeilijk gebied om in te vloeren toe te passen. De obstakels die in de weg staan ​​van het hebben van vrije keuze voor vloeren kelders zijn vocht en design belemmeringen. Vocht kan ruïneren kelders vloeren als de verkeerde materialen worden geselecteerd. Ontwerp belemmeringen omvatten berichten, watertanks en andere items die vaak worden ingebouwd in kelders.

Voor het selecteren van materialen voor vloeren kelders, is het een goed idee om te bepalen of vocht is een groot probleem in de ruimte. Wees niet verbaasd zijn als het is. Om te testen op vocht aanbrengen van een plaat van kunststof om een ​​paar gebieden in de kelderverdieping. Nauw tape de hele plaat op zijn plaats. Laat het zitten voor minstens een dag voordat deze omhoog te trekken. Als er vocht heeft opgehoopt onder de plastic bij verwijdering, bij te wonen om het voor het einde van de kelder vloeroppervlakte

Omdat vocht kan in een probleem in de meeste kelders, kan het slim zijn om het veilig te spelen. Sommige materialen vaak voorgesteld voor vloeren kelders onder parket, laminaat, en verf. Tapijten zou geen goed idee zijn.