schilderen stijlvolle muur grenzen

Muur grenzen zijn een geweldige manier om Spice up het interieur van elk huis. Als je kijkt naar een muur, denk aan het als een leeg doek in uw huis. Als het doek helemaal leeg is, het saai van boven naar beneden. Dat is de reden waarom stijlvolle muur grenzen zijn een goedkope en gemakkelijke manier om te kleden elke kamer. Ze kunnen worden geschilderd in kleine gebieden of kan groter zijn voor het oog gemakkelijker vangen. Een deel van de muur die grenzen kunnen pre-en-klare komen als goed, waardoor u gewoon rol ze op als behang. De echte home improvement goeroe, echter zal komen met zijn of haar eigen ontwerp en schilderen op de dienovereenkomstig.

Een grote stap in het schilderen van een muur grens is te beslissen hoe groot van een gebied dat u wilt schilderen. De meeste muur grenzen zijn tussen de 6 en 12 duim breed, maar laat deze metingen noodzaken u. Je hoeft niet te zijn Michelangelo schilderen van het plafond van de Sixtijnse Kapel, maar je hoeft ook niet te worden beperkt in het gebied voor uw ontwerp. De eenvoudiger ontwerp hoed u kiest zal het makkelijker om te schilderen, dus als dit je eerste keer, probeer dan niet te ambitieus te zijn.

Stap 1: Meet The Area

Gebruik het potlood om de gewenste ontwerp etsen op de muur is hij gebied dat u hebt afgezet met tape van de schilder. Het gebruik van tape van de schilder zal u helpen om het gebied dat u gaat schilderen en beschermen gebieden die u niet wilt schilderen definiëren. Het ontwerp dat u kiest, kan freeform of met stencil worden gedaan. Als u probeert om een ​​herhalend patroon te maken kan een stenciled ontwerp makkelijker. Een ambachtelijke winkel zal blanco stencils hebben als u wilt uw eigen ontwerpen te maken. Sommige home improvement winkel kan zelfs verkopen vooraf ontworpen sjablonen om een ​​herhalend patroon te maken. Sommige patronen zullen meerdere stencil lagen nodig. Als dit het geval is, stencil de eerste laag, schilderen, herhaal dezelfde stappen voor de volgende lagen.

Stap 2: sjabloneren The Design

Volg het patroon dat u gestencilde door het schilderen binnen de lijnen met de kleuren die u kiest. Een manier om kruid dingen is om kleuren die oplichten in het donker te kiezen. Dit is vooral leuk als je het toevoegen van een stijlvolle muur grens naar een kinderkamer. Als u gebruik maakt van meerdere kleuren is het verstandig om voldoende tijd te geven voor alle vorige lagen verf te drogen alvorens over te gaan naar een nieuwe kleur. Nogmaals, als je probeert een ambitieuzere ontwerp met meerdere kleuren het zal veel langer duren dan een eenvoudig ontwerp, dus zorg ervoor dat je dienovereenkomstig plannen.

Stap 3: Painting The Design

Nu dat u uw stijlvolle muur grenzen klaar bent kun je overwegen ze te doen aan de andere kant van de muur. Als de bovenkant van de muur geschilderd, denken aan een ontwerp voor de bodem. Als je de bodem gedaan, denk aan een ontwerp voor de top.