sanitair scholen vs on the job training

Als u overweegt om een ​​loodgieter wilt u misschien op zoek naar de voordelen van het gaan naar sanitair scholen verzen on the job training. Hier zijn een paar dingen in gedachten te houden terwijl u het maken van uw beslissing.

De belangrijkste reden dat veel mensen willen sanitair naar school te gaan dan alleen on the job training is dat het moeilijk is om daadwerkelijk vinden van een baan en laten zien dat je bekwaam bent als je niet een soort van diploma of certificaat waaruit blijkt dat je ervaring hebt . Terwijl sanitair school van uw tijd zal vertragen in het krijgen van een baan en kost je geld, is het laten zien dat je die inspanning te krijgen opgeleid aan de waterleiding hebt gemaakt en je hebt geleerd de juiste technieken om het werk goed te doen als je afgestudeerd bent en eigenlijk een krijgen.

School van het loodgieterswerk

On the job training heeft ook vele voordelen, maar ook nadelen. De eerste belangrijkste voordeel is dat je meteen kunt beginnen en hebben niet om de hoeveelheid tijd die je hebt te stellen voordat u gaat werken en betaald krijgen zo vaak zul je geld verdienen terwijl je traint en leren. Het tweede voordeel sluit aan als u niet beschikt over een volledig schoolprogramma wat tijd en geld kost te wonen. Er zijn nadelen wel. De eerste is dat terwijl u de handen leren op plaats van zowel een tekst en demonstraties, je mag niet worden leren van de juiste technieken afhankelijk van wie je kan onderwijzen. Een andere reden waarom on the job training misschien niet zo’n veilige route is omdat het moeilijk kan zijn om een ​​baan in de eerste plaats te vinden zonder certificering. Of als je getraind op de baan en dan later te verliezen die baan of laat, heb je wel ervaring, maar je kunt niet rekenen op de job training van vele plaatsen als feitelijke met een opleiding, zodat je achter kan zijn.

Op de Job Training

Leerstijl komt pas echt in het spel bij het maken van een beslissing al tussen sanitair school en on the job training, omdat sommige mensen denken kijken is beter voor het leren, terwijl andere mensen hebben om de taak daadwerkelijk uit te voeren om te kunnen om het te leren en ga verder met het verder . Kiezen tussen gaan naar sanitair school en het doen van on the job training niet moet wel exclusief zijn. U kunt beide doen als je de tijd en het geld dat u een verscheidenheid aan leraren en methoden in hoe u bepaalde taken uit te voeren kan geven. Dit is een van de beste ideeën als het gaat om training en voorbereiding van een loodgieter. De bottom line is dat je nodig hebt om te beginnen met een lijst van prioriteiten bij het maken van uw beslissing om jezelf in staat te stellen de juiste keuze voor u. Niet iedereen heeft dezelfde route, afhankelijk van hun leerstijlen, financiën, en andere factoren.