repareren van een vriezer deurafdichting

Een deur van de vriezer heeft een deur afdichting geplaatst rond de binnenrand. Het doel van dit zegel is om de deur van de vriezer luchtdicht te houden om te voorkomen dat warmere lucht binnen te komen en koelere lucht verlaten. Het helpt ook om de hoeveelheid vocht die kan geraken, stoppen ijsvorming beperken. Na verloop van tijd dit zegel zal beginnen te slijten, het verspillen van energie, geld en eten als je niet oppast. Als u tekenen van barsten of rot, uw verbinding moet worden vervangen zo spoedig mogelijk opmerken, en hier is hoe je het kunt doen.

Indien mogelijk proberen om een ​​deur afdichting die is ontworpen voor uw model van de diepvriezer te vinden. Zo niet, dan kunt u generieke deurrubbers bij de meeste bouwmarkten. U moet het zegel gesneden om de juiste maat voor een goede werking, maar voor het begin, inspecteren het zegel je goed hebt gekocht. Kijk voor barsten, scheuren, of zwakke plekken te kijken welke problemen kunnen veroorzaken en ruilen indien nodig.

Stap 1: Koop de Seal

Voordat je aan de slag kan, zul je de vriezer te ontdooien nodig. Dit is om ervoor te zorgen dat er geen ijs opbouw achter de bestaande deur afdichting en zodat u deze gemakkelijker schoon te maken voordat u de nieuwe. Verwijder al het voedsel in uw diepvriezer en koppel deze los, waardoor de deur open totdat deze volledig is ontdooid. Laat een handdoek of pan op zijn plaats om het overtollige water op te vangen uit je ontdooien.

Stap 2: Ontdooien Diepvries

Als je dat deed uiteindelijk met een generiek merk diepvries zegel, zorg ervoor dat uw oude afdichting te meten om de juiste maat te krijgen voor uw nieuwe stukken.

Stap 3: Verwijder de oude Seal

Er is een beugel aan de onderzijde van de deur die de afdichting op zijn plaats houdt. Til uw bestaande afdichting op de schroeven van de brace op zijn plaats bloot te leggen, en draai deze totdat je in staat om de afdichting te trekken zijn. Het is niet nodig om de schroeven te verwijderen.

Stap 5: Maak de Beugel

Gebruik een doek grondig reinigen onder en rond de beugel. Dit zou ook een goed moment om de binnenkant van de vriezer grondig reinigen terwijl al het eten is uit en het is al ontdooid worden.

Stap 6: Installeer de nieuwe afdichting

Duw de nieuwe afdichting in onder de beugel. Zoals u meebewegen draai elk van de schroeven naar beneden totdat deze stevig op zijn plaats.

Stap 7: Test de nieuwe afdichting

Open en sluit de deur meerdere malen. Als de afdichting goed functioneert, moet de deur goed sluiten. Draai de vriezer terug en laat het 15 tot 20 minuten koud wordt. Laat je vingers langs de randen te bepalen of er koude lucht uitstroomt. Als je iets te voelen, opent u de vriezer en controleer de afdichting op die locaties op scheuren en ervoor te zorgen dat de steun wordt geschroefd in strak.