Refinish een houten salontafel: alternatieven voor kleuring

Een houten salontafel is een populair stuk van de ‘incidentele’ meubilair dat wordt gebruikt op een regelmatige basis. Het is niet alleen gebruikt voor het plaatsen van kopjes koffie. In feite krijgt een salontafel veel gebruik over zijn leven en een nieuw oppervlak kan nodig zijn in sommige opzichten.

Met behulp van familie foto’s die u ofwel hebt gekopieerd of geprint kan worden vastgelijmd aan de bovenkant van uw salontafel en bedekt met glas. Het zou een praten punt voor de bezoekers van generaties van de familie te zien in de openhartige en portretten.

1 – Fotografische Inlay

Decoupage is een populaire manier om een ​​salontafel top te dekken. Met behulp van decoupage betekent dat je de top van je salontafel te zetten in bijna alles. Het kan het uiterlijk van een uitzicht op zee of er uitzien als een reizende stam met ouderwetse stickers. Gebruik tijdschrift cut outs of oude foto’s om een ​​scène op tafel te creëren zal er geweldig uitzien.

2 – Decoupage Ontwerp

Keramische tegels zijn een goedkope en duurzame manier om een ​​salontafel top bedekken en bewaar het op een aantrekkelijke toestand. Door het gebruik van extra tegels overgebleven van een ander project, de uitgave is minimaal en de resultaten kunnen worden ongelooflijk.

3 – Keramische tegels

Paint is een andere manier van het opknappen van uw houten salontafel. Door het geven van een jas van verfrissende kleur die je kunt het uiterlijk veranderen en ga zo door met eigentijdse mode.

4 – Paint