Refinish een houten hoekbureau in 6 stappen

Overspuiten van uw houten hoek bureau of houten tafel in de hoek live terug in uw werkruimte te ademen. In plaats van dat het kopen van een nieuw bureau of tafel om te veranderen van het uiterlijk van uw kantoor of studiegebied, het schilderen van uw huidige zal u geld besparen en kan worden bereikt in zes eenvoudige stappen.

1. Prep Uw Wood Corner Desk

Voor het begin van het werk, verwijder alle lades of hardware die op uw bureau. Als u gaat het hergebruik van de hardware, houd het op een veilige plek. Als u volledig de look van uw hoek houten tafel veranderen, dan kunt u nieuwe hardware aan te schaffen.

2. Verwijder bestaande verf of lak

Voor het schilderen uw houten hoekbureau, is het het beste om alle bestaande verf of lak te verwijderen. Dit zal ervoor zorgen dat uw primer en verf gaan soepel en gelijkmatig. Ook als de bestaande verf baan is peeling en je overschilderen, de nieuwe verf zal ook lift off van het oppervlak.

Er zijn verschillende manieren waarop de verf te verwijderen. U kunt gebruik maken van warmte en schil de verf uit of kan ook een elektrische schuurmachine en zand weg de finish te gebruiken. De eenvoudigste manier is om een ​​verf stripper die speciaal is ontworpen voor hout gebruikt. U kunt naar een verf winkel of een meubelzaak en gaan ophalen. Volg altijd de instructies voor het gebruik van de fabrikant.

Zodra u de verf van zijn ontdaan, het reinigen van het bureau met een oplosmiddel gemaakt voor het reinigen van hout.

3. Zand uw bureau

Ook al heb je een stripper verf hebben gebruikt om de verf van uw bureau of tafel te verwijderen, kan er nog steeds enkele hardnekkige verf of lak overgebleven. Met behulp van een fijne korrel zand papier, buff het bureau om ervoor te zorgen dat alle oude verf en vernis is verwijderd. Veeg stof.

4. Prime uw bureau

Er is geen vaste regel die zegt dat je moet prime uw houten hoek bureau voor het schilderen of het verdwijnen, maar met behulp van een primer zal uw verf baan gaan soepeler en langer meegaan. U zult een andere primer op basis van de vraag of u het schilderen of vernissen gebruiken. Uw lokale verf winkel in staat zal zijn om u te matchen met de beste primer voor je werk. Pas uw primer en laat het dan volledig opdrogen.

5. Schilderij Uw Corner Houten Bureau

Nadat de primer is opgedroogd kunt u doorgaan en verf je hoek houten bureau. Als u gebruik maakt van verf, van toepassing zijn licht en gelijkmatig waardoor het volledig drogen tussen elke laag. Twee lagen moet het werk doen.

Laat verf of beits volledig drogen.

Vergeet niet over uw bureauladen. Ze zullen ook moeten worden ontdaan, geschuurd en gekleurd.

6. Het toevoegen van glans op je Corner Houten Bureau

Zodra uw verf of beits volledig droog is, pas je lak. Dit zal uw bureau een glanzende finish te geven. Laat volledig drogen voordat u laden en hardware terug.