refacing metal keukenkasten

Metal keukenkasten zijn moeilijk en duur om regelrechte vervangen. Echter, als u wilt verbeteren en veranderen de totale uitstraling van uw keuken of een ander onderdeel van uw huis met metalen kasten, kunt u eenvoudig vervangen de facing materiaal op de kast om een ​​nieuwe look te bereiken. Deze werkwijze is relatief eenvoudig en vrij goedkoop te doen. Bovendien, het geeft je een grotere mate van flexibiliteit in termen van het ontwerp stijl als vergeleken met een proces, zoals het schilderen van de kasten, die ook leidt tot ongelijke en slordig op zoek werk vaker. Lees verder voor een stap voor stap handleiding op refacing metalen keukenkastjes.

Stap 1 – Maak Off Kasten

Gebruik de spons, water en schoonmaakmiddel om veeg vaststelling van het gezicht van elk van de kabinetten. Dit zal helpen om eventueel vuil of vuil die zich kan hebben opgebouwd op hen af, zodat je in staat om vast te stellen het contact papier gemakkelijk en zonder enige obstakels schoon te maken.

Stap 2 – Demonteer de kabinetten

Gebruik uw schroevendraaier, demonteren de kasten zo veel mogelijk. Met de schroevendraaier het voorvlak van de kasten verwijderen door de scharnieren ontgrendelen wanneer ze open. Verwijder de rekken van de kasten en de zijkanten, als ze niet aan de muur of een ander item in de keuken.

Stap 3 – Meet de kabinetten

Meet alle oppervlakken van het kabinet met het meetlint. Als het behulpzaam, noteren de exacte afmetingen van de kast gezichten op een apart vel papier, die als zodanig zodat je onthouden welke kanten zijn die. Dit is nodig, zodat u kunt uitknippen het contact papier naar de juiste maat.

Stap 4 – Snijd de Contact Paper

Gebruik een snijmat om ervoor te zorgen dat u geen schade toebrengen aan andere onderdelen van de keuken. Lay-out van het contact papier en zorgvuldig te meten precies hoe groot het eerste vel papier zal moeten worden. Gebruik de T-plein om ervoor te zorgen dat je eindigt met een accurate en zelfs snijden, terwijl je het contact papier snijden met je mes.

Stap 5 – Leg de Contact Paper

Tenslotte bevestigt het contactpapier aan het oppervlak van elke kast gezicht. Zorg ervoor dat het oppervlak droog is voordat u dit doet. Het is nuttig om de afstemming van de ene kant of hoek van het papier voordat je vast de rest ervan. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat het zelfs van het begin en zal je ook helpen om eventuele luchtbellen of ongelijke delen van het contact papier te vermijden.

Alle materialen die nodig zijn om dit te voltooien zijn doe het zelf-project zijn beschikbaar via uw lokale hardware of thuis verbetering winkel.