r-waarde codes voor unfaced batts isolatie

R Value isolatie batts kan de unfaced batts isolatie veel efficiënter. De R-cijfer waarde laat zien hoe goed een isolator het materiaal dat u gebruikt. R-waarden worden gegeven aan alle soorten isolatie en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je het kiezen van de beste isolator je kunt veroorloven. Hoe hoger de R-waarde van de isolator, hoe meer warmte zal houden binnen de muren. Het weer kiezen van de juiste isolatie batts die passen binnen de muur en zal ook effectief de muren te isoleren.

Als u het plaatsen van de isolatie in een spouwmuur dan moet u eerst om de hoeveelheid beschikbare ruimte te meten. Als u veel ruimte beschikbaar heeft dan is het mogelijk om goedkopere isolerend materiaal dat een lagere R-waarde heeft passen. Dit is altijd goedkoper, maar het is niet zo goed een isolator.

Meten spouwmuur

Als u slechts een zeer kleine spouwmuur beschikbaar is, dan zul je nodig hebt om een ​​hogere R-waarde ratings kiezen, omdat ze veel beter isolatoren. Deze maakt het mogelijk om veel isolatie zelfs de kleinste spouwmuren.

Doel van de Isolatie

Het verwarmen van de binnenkant van uw huis is erg duur. Maakt niet uit wat je gebruikt om je huis te verwarmen wordt u besteden honderden dollars elke winter. Dat is de reden waarom isolatie is zo belangrijk. Hoewel het kan lijken als een duur ding om te installeren werkt goed en helpt om uw winter stookkosten te verminderen. Door de jaren vergt deze weinig onderhoud en dit betekent dat besparingen zullen oplopen jaarlijks.

Het berekenen Insulation

De isolatie-eisen zal afhangen van het materiaal waarvan de wand is opgebouwd uit en de grootte van de wanden. Je kunt werken uit de hoeveelheid warmte die uw huis verliest door het berekenen van de oppervlakte van uw muren. Hoe groter de oppervlakte van de muren, hoe meer isolatie u nodig heeft.

Het schatten van Insulation

Om de kosten van de isolatie die u nodig heeft om uit te werken hoeveel je nodig hebt om te kopen om de installatie te schatten. De isolatie wordt aangebracht in de spouw. Door het berekenen hoeveel isolatie moet je is het mogelijk om te controleren of je krijgt de beste deal. Indien mogelijk kunt u kiezen een lagere R-waarde ratings goedkoper isolatie te krijgen.

Bestelling Insulation

Het kopen van isolatie met een lagere R rating is geen probleem. Zolang je hebt meer ruimte voor dikker materiaal in de muur dan is er niets mis met dit te doen. Het enige wat te letten is dat je geld niet gewoon bent besparen door het installeren van sub-standaard isolatie die zal meer kosten op de lange termijn.

Als je eenmaal hebt uitgewerkt aan de vereisten voor uw isolatie kun je op zoek gaan naar de beste deal en plaats uw bestelling. Isolatie is verkrijgbaar bij bouwmarkten en diverse internetsites. Het moet vrij gemakkelijk op te sporen goede prijs isolatie zijn als je weet waar je moet kijken.