r-38 isolatiedikte

R-Value Insulation

Dikte van de R-38 Insulation

R-waarden, zoals R-38, worden door de bouw van de thermische weerstand van isolerende materialen beschrijven, zoals die gebruikt om zolder isoleren. Als u op zoek bent naar een R-38 isolatie, je bent eigenlijk het lezen van een beschrijving van de weerstand, in plaats van de grootte of de dikte van het materiaal. Bepalen hoe dik R-38 isolatie zal afhangen van niet alleen de R-waarde, maar ook andere factoren zoals grootte, materiaalgebruik en gewicht.

De R-waarde van een materiaal te bepalen, zijn een reeks van waarden in aanmerking genomen, waaronder het weefsel van het item, de dichtheid van het materiaal, en de totale dikte. De R-38 stof is gewoonlijk een glasvezel of soortgelijk materiaal, maar het kan ook worden vervaardigd uit cellulose, die versnipperd papier hermetische afsluiting in het gebied wordt geïsoleerd.

De dikte van uw R-38 isolatie zal afhankelijk van het materiaal je hebt, het merk, en hoe het is geïnstalleerd. De glasvezel komt op rollen, ook bekend als batts, die variëren in grootte. Een R-38 fiberglass mat dient ongeveer 6 1/4 inch dik, terwijl de laag cellulose isolatie van een eindproduct, gemonteerd product ongeveer 12 inch.