putting green maaiers: hoe aanpassingen aan uw maaier te maken voor een putting green

Putting green maaiers zijn verschillend van elk type van grasmaaimachine je hebt gebruikt in uw tuin. Ze zijn gespecialiseerde machines, ofwel de haspel of push-type of een power-model. De noodzaak om het gras te maaien vlak inderdaad, en gelijkmatig snijden. Putting green verhuizers moeten in staat zijn zeer kleine aanpassingen zijn, met scherpe messen om dicht te snijden.

De ideale lengte voor gras op een putting green in 3/16 inch. Dat is heel kort, en het is alleen maar om te werken wanneer de mat van gras is strak en stevig, zodat de bal gemakkelijk te rollen over het. Het kan een tijdje duren om dat soort groei te realiseren, dus voordat dat het gras niveau moet hoger zijn om te compenseren voor het feit dat het gras niet te dik.

Stap 1: hoe lang?

Er zijn veel verschillende merken van de putting green maaier op de markt. Sommige mensen verkiezen de haspel type gevoel het geeft meer controle, terwijl de pro’s kiezen voor de gemotoriseerde grasmaaier, die de klus sneller zal doen. De bladen vereisen elk jaar slijpen, of backlapping, een paar keer. Terwijl u een aantal van de verscherping thuis kan doen, om de beste cut je moet hebben het grootste deel van het professioneel gedaan te bereiken. De bladen zijn zo scherp als een scheermes te zijn. U kunt een putting green snit met de scherpte van bladen typisch voor thuis grasmaaiers niet bereiken.

Stap 2: Mower

Ook als u een aangedreven maaier te kopen wat je nodig hebt om een ​​goede plek te vinden om te hebben het schoongemaakt en onderhouden, tenzij je zeer bekwaam met motoren bent.

Stap 3: Hoogte Adjustment

De hoogteverstelling zal variëren met het merk maaier. Bij sommigen voert bouten aan weerszijden van de voorste rollen. Dit is slechts een deel van het proces, zoals schroeven aan de zijkant van de machine ook moeten worden aangepast. Deze moeten worden bekleed met de uitsparingen in de hoogteverstelling dit kan aanpassingen van 1/8 inch tegelijk. Als uw groene volwassen wordt, betekent dit dat de putting green maaiers kan beter snijden.

Stap 4: Vang Bin

Bij het maken van de aanpassingen, gaat geleidelijk, in plaats van te proberen om een ​​enkele grote aanpassing. Op die manier, nadat het uit te proberen, kunt u terecht voor een kortere gesneden indien nodig. Als je te kort te gaan, is er weinig wat je kunt doen. Bewaar de handleiding bij de hand om u te begeleiden.

Stap 5: Onderhoud

Als de hoogte goed is afgesteld zul je ontdekken dat de vangst bin op uw maaier kunnen snel vullen. Als dit het geval is, leeg het regelmatig. Als je dat niet doet kan het extra gewicht toe te voegen aan de voorzijde van uw putting green maaier, waardoor het dieper en ongelijk te snijden.

Zonder regelmatig onderhoud je niet van plan om het soort consistente besnoeiing u nodig heeft voor een putting green te bereiken. De bladen moeten worden op een prima scherpte elke keer dat u de maaier, die regelmatig zal worden gebruikt, vooral in het voorjaar en de herfst.