propageren van een black-eyed susan wijnstok

Black-Eyed Susan wijnstok is een mooie groene klimplant die opvallende gele bloemen die eruit zag als madeliefjes produceert. Inheems in het subtropische jungles van Centraal-Afrika, zwart-eyed Susan wijnstokken vereisen vochtige en warme gebieden om te gedijen. Als je in de warmere zuidelijke staten wonen, zal een zwart-Eyed Susan Vine een vaste plant en bloeien jaar na jaar. Echter, als je in koudere gebieden wonen, de zwart-eyed Susan Vine zal jaarlijks worden en moet elk jaar worden herplant. Als u wilt uitdragen zwart-eyed Susan Vine, zal je een paar opties hebben, dus, hier is een hoe te begeleiden over hoe om te propageren zwart-eyed Susan Vine.

Als u in warmere, evergreen klimaten, kunt u zwart-eyed Susan zaad te zaaien direct in de grond waar u de wijngaarden om te groeien en te klimmen. Black-Eyed Susan Vine zaad ontkiemt meestal het beste in de bodem temperaturen die blijven tussen 60 graden en 70 graden. Echter, als je in een kouder klimaat gebied leven, moet u de zaden binnen te beginnen, en vervolgens over te dragen buiten tijdens het late voorjaar of de vroege zomer. Als je binnen bent het starten van een Black-Eyed Susan Vine zaden, moet je ze start ongeveer 6 tot 8 weken voordat je ze zullen worden verplanten, en vervolgens geprobeerd om de zaailingen te vinden voor het planten van zodra het weer warmer wordt.

Stap 1 – Zaaien van Seed

De andere manier om je zwart-eyed Susan wijnstokken propageren is kruidachtige houtstekken gebruiken. Om dit te bereiken, plaatst een steel het snijden van uw zwart-eyed Susan Wijnstok in schoon leidingwater en laat het daar tot wortels beginnen te ontwikkelen en te groeien. Na wortels begint op de kruidachtige stengel snijden te verschijnen, kunt u vervolgens overbrengen het snijden aan een complot om binnen te houden (als het weer nog koud is), of direct transplanteren naar het gebied waar je wilt dat ze om te groeien en te klimmen.

Stap 2 – Maak Herbaceous houtstekken

Als je in een warmer klimaat gebied wonen, wordt zwart-eyed Susan wijnstokken meestal verspreiden op hun eigen zonder enige hulp op alle. Na Black-Eyed Susan Vine bloei en bloemen verwelken of sterven, worden zaden meestal viel op de grond die zal resulteren in nieuwe wijnstokken worden gecreƫerd. U kunt zaden die op de grond vallen te verzamelen en op te slaan in plastic zakken te gebruiken op een later tijdstip. Als droog en warm gehouden, wordt zwart-eyed Susan vine zaden meestal levensvatbaar zijn voor 2 of 3 jaar.

Stap 3 – Self Voortplanting

Black-Eyed Susan wijnstokken het algemeen niet goed reageren op de splitsing of verplanten. De meeste van de tijd, probeert te verdelen en transplantatie zwart-eyed Susan wijnstokken zal alleen resulteren in de dood van de Wijnstok of onaantrekkelijk en ongezond als de Vine gebeurt om te overleven.

Zorg er altijd naar zwart-eyed Susan wijnstokken te planten in een warm, maar schaduwrijke omgeving. Omdat zwart-eyed Susan wijnstokken zijn inheems in jungles in Afrika, zijn ze gewend aan wat beschutting en schaduw en niet goed groeien in direct zonlicht. Goede plaatsen om te planten zwart-eyed Susan wijnstokken onder een overdekt terras of grote schaduw boom in uw tuin.