propageren een Metasequoia boom

Bekend om hun vermogen om wilde dieren te trekken, Dawn Redwood bomen zijn een uitstekende keuze als u wilt een boom te planten onder een gevestigde volwassen boom. De Metasequoia boom is de perfecte keuze voor een beginnende tuinman die wil een boom die zowel winterhard en mooi groeien.

De beste manier om een ​​Metasequoia boom propageren is om een ​​zaailing van een kwekerij te kopen, het moet minstens 2 voeten groot zijn als je het te kopen. Na het kopen van een zaailing, kiest u een gebied van uw tuin te planten dat de boom zal voorzien van volledige of gedeeltelijke schaduw.

Graaf een gat in uw gekozen locatie die ten minste 2 inch dieper dan de container die de zaailing werd gekocht in. Verwijder vervolgens de Metasequoia uit de kwekerij container en plaats deze in het gat, zodat de stomp van de boom is op hetzelfde hoogte als het was in de kinderkamer container. Vul de extra ruimte in het gat met de bodem die u hebt verwijderd, terwijl het graven van het gat. Als afsluiting van het proces, grondig water in de plant met de tuinslang.