prioriteren brand- en waterschade restauratie: wat eerst te behandelen

Brand- en waterschade restauratie is iets dat geen huiseigenaar wil zorgen te maken of na te denken over, maar soms moet je misschien geen andere keuze te hebben. Een overstroming, geblazen pijp, of brand kan uw huis ernstig beschadigen. Zelfs als de hulpverleners in staat om uw huis te gaan in de tijd om het op te slaan, zou de taak van de brand- en waterschade restauratie maanden in beslag nemen.

Wanneer een verzekeringsmaatschappij wordt de uitbetaling van geld voor u om een ​​huis te herstellen, moet u prioriteren reparaties. In geval van een ramp, is het essentieel om te weten wat het belangrijkste. Het volgende artikel zal u welke brand- en waterschade restauratieprojecten eerst moet worden afgerond vertellen.

Prioriteit 1 – Main Floor Stability

Voordat u het huis nog kunt invoeren om de schade vast te stellen, moet u eerst bepalen of de begane grond is veilig om te doorkruisen. Als het twijfelachtig, dan het plaatsen van triplex planken geplaatst om de gehele ruimte bedekken is belangrijk om te overwegen. Eenmaal in het huis, kunt u hoofd naar beneden naar de kelder om te zoeken naar schade door brand, evenals rottend hout uit het water.

Prioriteit 2 – steunmuren

De ondersteunende muren van het huis dragen het gehele gewicht van de woning. Als ze beschadigd zijn, kunt u een ernstig probleem op je handen te hebben. Kijk voor verkoold hout en schade door water of schimmel die de steunen kunnen verzwakken. U kunt accolades toevoegen aan deze gebieden om ervoor te zorgen dat ze niet zal instorten. Tijdelijke posten kan ook in het huis worden geplaatst op een aantal van het gewicht over te nemen. De beschadigde steunen kunnen dan worden verwijderd en vervangen.

Prioriteit 3 ​​- Stichting

Brand- en waterschade restauratie projecten kan een zeer dure wending nemen als de stichting is beschadigd. Fire niet vaak schade aan een stichting, omdat beton heeft een hoge hitte tolerantie. Hoewel betonnen funderingen hitte kan weerstaan ​​van een brand, kan het water hen te vernietigen.

Prioriteit 4 – The Little Things

Waterschade de stichting door het veroorzaken van de grond te zacht worden, die zal leiden tot het huis te verschuiven. Als dat gebeurt, kan de stichting bewegen en kraken, dat een domino-effect in dat het zal leiden tot gipsplaten, vloeren, muren en andere ook verschuiven en crack zal maken.

Wanneer je loopt in een huis, kunt u gemakkelijk zien of verschuiving heeft plaatsgevonden. Scheuren langs de gipsplaten zijn een dode giveaway. Om het water schade te herstellen, is de stichting vaak opgegraven, het huis jacked-up, en nieuw beton gegoten. Nieuwe grond wordt gelegd en het huis in te stellen naar beneden op de pas gerepareerde stichting.

Zodra u zeker weet dat het huis is gezond genoeg om te blijven werken, kunt u zich concentreren op de details. Er zijn een heleboel kleine dingen om rekening te houden voor eventuele brand- en waterschade restauratie taak. Gipsplaten en wandbekleding zijn een project dat kan worden opgeslagen voor het laatst. Ze moeten worden afgebroken als ze geur van rook of ernstige waterschade. Hetzelfde geldt voor de plafondconstructies. Gips schade is gemakkelijk te herkennen, omdat het letterlijk kan verkruimelen wanneer voorgesteld met directe warmte en smelten met water.