prepping een kamer voor verf

Met bijna 30 jaar ervaring als een huisschilder, heeft Edward zich vinden in de meeste elk schilderij situatie en probleem opgelost vele schilderij kwesties die DIYers geconfronteerd.

Bespaar tijd en ergernis met de juiste voorbereiding. Eerlijk gezegd, prep is de minst favoriete stap in het proces schilderwerk, de tweede alleen voor opruimen. Maar het starten van een project op de juiste voet betekent dat je een betere kans op het krijgen van de klus goed gedaan te hebben. Dus, als je een kamer te schilderen, is hier hoe u al uw eenden in een rij te krijgen.

Inspecteer de Space

Voordat u iets anders doet, loop door de kamer te worden beschilderd met uw klant, partner of familieleden. Wijzen op gebieden die verf op hen, waar de verf niet thuishoort, zoals vloerbedekking of houten vloeren, maar ook meubels, lampen en prullaria hebben. Voor prullaria, ook wijzen op eventuele breuk, kerven of barsten. Het beste is om foto’s van de verf, waar het niet hoort, beter nog een video-opname van de kamer te worden geschilderd nemen. Herhaal dit proces na het meubilair is verplaatst naar foto’s van de verf, waar het niet hoort, dat was achter de meubels voordat u het verplaatst nemen. Je wilt niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele spatten u niet maken, vooral als je het schilderen voor iemand anders.

Verplaats de Furniture

Verwijder al het meubilair dat mogelijk is uit de kamer te nemen. Veel kleine stukjes kan door één persoon worden verplaatst zoals een lichtgewicht stoel, of eetkamerstoelen. De meeste meubels zullen twee mensen voor nodig zijn om ze te verplaatsen. Gebruik veilig hijsen praktijken. Til met je benen, niet je rug. Gemakkelijke stoelen, ligstoelen en zelfs banken kunnen in een andere kamer of een kamer worden geplaatst. Bedden en tafels kunnen worden verplaatst naar een andere kamer. Haal alle tijdschriften, boeken en kranten. Niet alleen zijn ze in de weg, maar ook zij zijn veiligheidsrisico’s. Wanneer druppel doeken over de vloer worden geplaatst, als er geen tijdschriften of kranten onder hen, kunt u gemakkelijk uitglijden op hen en kunnen naar beneden vallen.

Maak een keten van eilanden

Zoals voor meubels die niet kan worden verwijderd, mag het gemeenschappelijk advies die u al het meubilair naar het midden van de ruimte zou moeten bewegen niet volgen. Dit is niet erg behulpzaam. Denk eens aan al die bij elkaar verzameld meubilair. Wat je gemaakt een groot obstakel moeilijk te schilderen rond, vooral dankzij een verfroller en voorlijst om het plafond te schilderen is. Nadat u hebt verhuisd wat meubilair bent u in staat om comfortabel te verplaatsen uit de kamer, plaats wat meubilair blijft in kleine groepen verspreid over de ruimte, waardoor er nog voldoende ruimte om te schilderen. Denk aan een keten van eilanden in plaats van één grote continent in het midden van de kamer. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte te laten plaatsvinden ladders.

Take down Wall-Hangings

De meeste muren zijn schilderijen, foto’s en decoratieve objecten op hen. als je gaat om dingen terug waar ze waren gezet, en in de meeste gevallen dat is wat mensen doen, kunnen de hangers of spijkers rechts over te schilderen, en de gaten hoeven niet te worden ingevuld.

Schakel de stroom

Voordat u begint met schilderen, schakel alle stroomonderbrekers naar de kamer het. Er kan meer dan een stroomonderbreker voor alle verkooppunten. U kunt controleren om te zien of je de stroom uitgeschakeld om de verkooppunten met een circuit tester, dat is een klein apparaatje met twee metalen getipt draden en een lichte. Als het lampje gaat branden wanneer u het circuit tester plug in, dan was je niet succesvol in het uitschakelen van de uitlaat. Je zal waarschijnlijk het gebruik van latex verf, en latex verf is een goede geleider van elektriciteit, dus veilig te zijn, schakelt u de elektriciteit naar de verkooppunten.

Verwijder de Switch Plates

Bestuif de Muren

Nu dat u hebt uitgeschakeld de elektriciteit, moet u alle van de deksels te verwijderen en schakel platen. Doe alle van de schakelaar plaat en uitlaat schroeven in een glas of Dixie cup. Het alternatief is om gewoon de schroeven terug in de verkooppunten, maar het gaat om extra stappen. Als je gaat worden het schilderen van deuren en ramen, verwijder de hardware. Deurknoppen hebben slechts twee schroeven aan hen, en zijn gemakkelijk te verwijderen en te vervangen. Venster sluizen ook hebben slechts twee schroeven en zijn gemakkelijk te verwijderen en te vervangen. Schilderen rond deurknoppen en raam sloten zonder dat verf op hen is bijna onmogelijk.

De volgende stap die de meeste huis schilderij educatieve artikelen drang is om de muren te schrobben met water en zeep. NIET DOEN. Het is een verspilling van tijd en veroorzaakt problemen. Gewoon veeg eventueel stof en spinnenwebben met een droge doek. Wassen, vooral in woningen met rokers, veroorzaakt strepen, waardoor het moeilijk om te bedekken met verf. Wassen kan ook achter pluisjes uit de doeken wordt gebruikt om te wassen.

Voor zover het gebruik van tape blauw schilder, het hangt af van wat je doet. Gebruik standaard beige plakband en plak het tapijt langs de plint. Laat de tape niet te verlaten voor meer dan twee dagen, anders zal moeilijk te verwijderen zijn. Als u het schilderen van een kamer met houten vloeren, kunt u tape blauw schilder gebruiken. U zult merken dat dit soort plakband los komt gemakkelijk. Nu ben je klaar voor de drop doeken te blussen en te schilderen de kamer.

(Voor een stap voor stap op het werkelijke schilderij, controle hier.)

Tape off the Floor