porseleinen tegel installatie op beton

Bij het plannen van een porseleinen tegel installatie op een betonnen vloer, moet u zorgvuldig voor te bereiden en neem de tijd om het werk goed te doen. geest. Je doel is om een ​​mooie vloer die zal duren voor vele jaren in de toekomst te hebben. Hier zijn de basis van een porseleinen tegel installatie en hoe je het goed doet.

Voordat u de porseleinen tegel kunt installeren, moet u de kamer klaar voor de installatie te krijgen. Dit gaat u nodig heeft om een ​​van de meubels of persoonlijke bezittingen die zich in de ruimte bewegen. U zult ook behoefte aan een bestaande vloer omhoog te trekken en verwijder de plinten. Als u een oneffen betonnen vloer, moet u mogelijk een aantal zelf-nivellering verbinding gebruiken om het uit te nivelleren.

Stap 1: Getting Ready

U moet dan om te bepalen waar je naartoe gaat om te beginnen met het leggen van de tegel. In de meeste gevallen zult u wilt beginnen met het leggen van de tegel in het midden van de ruimte voor een professionele uitstraling. Om de tegel te centreren, moet u het middelpunt van de kamer. Gebruik je meetlint om het middelpunt van elke muur te vinden. snap dan een krijtlijn in beide richtingen. U kunt dan beginnen met het leggen van de tegels in de hoek van waar de twee krijtlijnen te voldoen.

Stap 2: Bepalen waar naar Lay

Op dit punt, moet je bereid zijn om te beginnen met het leggen van de porseleinen tegel op beton. U moet een aantal van de lijm uit te spreiden op het beton met een getande spaan. Dit gaat ribbels in de lijm die zal helpen de tegel plakken beter te maken. Druk op een tegel naar beneden in de lijm stevig. Dan zet tegel spacers op alle vier de hoeken van de tegel. Druk op een andere tegel recht tegen het eerste en het gebruik van de afstandhouders om u te begeleiden. Blijft tegels op deze manier tot je bij een muur.

Stap 3: Het leggen van de Tegel

Wanneer je naar een muur of kast, je gaat nodig hebben om een ​​snede te maken. U moet een natte zaag voor dit proces. Meet de juiste maat op de rug van een tegel en snijd het daarna met je natte zaag. Leg het gesneden stuk in de opening langs de muur. Nadat de tegel is gelegd, wil je laat ze drogen voordat ze verder gaan.

Stap 4: Voortzetting van de baan

U moet dan grout van toepassing op de grout voegen tussen de porseleinen tegel. U kunt de specie installeren met een rubberen drijver of een troffel. Je moet ervoor zorgen dat u alle van de gezamenlijke vullen met grout. Dan kunt u de specie gewrichten glad door ze te reinigen met een natte spons. Laat de mortel drogen ‘s nachts voor het lopen op de vloer.

Stap 5: Afwerking Up