pool chloortabletten: voors en tegens

Voor kleine residentiële zwembaden, het gebruik van zwembad chloor tabletten kunnen een effectieve oplossing voor de juiste zoutgehalte zijn. Het kan beter zijn om een ​​chloorgenerator, die betere resultaten geeft en geen inrichting die constant zweven rond het zwembad vereist te installeren. Om u te helpen het besluit beter te begrijpen, hier zijn enkele voors en tegens voor het gebruik van tablets.

Er zijn vele soorten en stijlen van drijvende zwembad chlorinators om uit te kiezen. U gebruikt zelfs je herinneringen of andere huishoudelijke artikelen. Chloortabletten zijn ook veel handiger. Het enige wat je doen, is een tablet in de chlorinator, en zet het in het zwembad.

Pros – Chloor Tabletten

Veel mensen houden niet van chloor direct toe te voegen. Met behulp van een generator maken gebruikt zout, en dat veel meer huidvriendelijk. Chlorinators zal beginnen te verslechteren in de tijd. De meeste zijn van kunststof en de combinatie van chloor en ultraviolet licht hierdoor kan breken. Ook als een tablet valt op de bodem van het zwembad en daar gelaten, kan dit leiden tot de kleur van een liner te verdwijnen, waardoor een lelijke smet.

Nadelen – Chloor Tabletten