polish marmeren bladen: tips en fouten te vermijden

Voordat u uw marmeren aanrecht polijsten, zijn er een paar dingen die moeten worden overwogen om ervoor te zorgen dat je niet haar natuurlijke schoonheid te verminderen. Marmer is een van de meest gekozen materialen voor keukens en badkamers, want het geeft de ruimte een unieke sfeer en met goed onderhoud deze uniciteit een leven lang kan duren. Een goede verzorging van uw marmeren werkbladen eist dat u op de hoogte en persistent in het onderhoud routines. Het resultaat zal de moeite waard uw harde werk. Op een gegeven moment, het polijsten van marmer was een vermoeiende baan. Verschillende werknemers moeten de marmeren oppervlak met de hand schrobben alleen maar om een ​​polish te bereiken. Moderne technieken zijn veel manieren om je knikker poetsen ontwikkeld. Hier zijn enkele tips in het polijsten van uw marmeren aanrecht en fouten te vermijden wanneer u dit doet.

Het reinigen van de marmeren aanrecht is een van de belangrijke dingen te doen om marmer goed te onderhouden. U kunt een vochtige doek, bij voorkeur een zeem of microfiber te gebruiken. Gebruik warm water en een paar druppels van een mild afwasmiddel middel. Gebruik warm water om de marmeren aanrecht om ervoor te zorgen dat u volledig zijn vrijgemaakt het aanrecht van vloeibaar wasmiddel te spoelen.

Reinig je Marble Countertop Regelmatig

Gebruik geen bar of in poedervorm zeep, omdat het een residu zal verlaten op het marmer. Vermijd ook het gebruik van bleekwater en andere schoonmaakmiddelen met alkalische en zuur, omdat het de sluitmachine op het aanrecht zal degraderen. Azijn, ammoniak, oranje of citroen moet ook worden vermeden, omdat ze natuurlijke zuren bevatten. Hoewel een kwaliteit sealer is belangrijk om uw marmeren aanrecht te beschermen, kan het niet altijd nodig zijn. In feite, niet alle knikkers nodig afdichting. Sommige knikkers niet zeehondenjagers absorberen waardoor ze droog op het oppervlak. Als dit het geval is, is het best niet toe te passen.

Fix Morsen meteen

Als je per ongeluk iets morst in uw aanrecht, moet je het schoon te maken in een keer, zodat het materiaal je knikker niet zal doordringen. Materialen zoals bakolie, wijn, vruchtensappen, koffie en sauzen zal uw aanrecht vlekken. Do grof doekjes niet te gebruiken in het reinigen van uw aanrecht. Je zal uiteindelijk krassen.

Gebruik Cleaning Producten met neutrale pH

Aangezien het behoud van een gepolijst marmer aanrecht hebben alkalinebatterijen of zure stoffen dan het hebben van de normale pH-waarde zal kwaad doen om het marmer niet toestaan. Het wordt aanbevolen om ook gebruik maken van het polijsten producten die specifiek zijn voor marmeren werkbladen zijn. Dit soort producten zal uiteindelijk zorgen voor gemoedsrust.

Polijsten Uw Marble Countertop

Wanneer u uw marmer haar best uit te zien nodig hebt, altijd onthouden dat marmer is een delicaat materiaal en doen meer dan doen. Afgezien van reinigingsmiddelen met neutrale pH, kunt u aceton of waterstofperoxide of duidelijke ammoniak gemengd met water te gebruiken in het polijsten van uw werkbladen. Aceton wordt gebruikt voor licht gekleurd marmer en waterstofperoxide is voor donkere gekleurde knikkers. Niet hun gebruik niet wisselen.

Een andere manier over hoe u uw marmeren aanrecht polijsten is met het gebruik van zuiveringszout. Meng 3 eetlepels zuiveringszout tot 1 liter water en toepassen op uw aanrecht, laat het blijven gedurende 5 uur voordat spoelen. Volgende vegen verpletterd krijt op uw aanrecht vervolgens naspoelen. Veeg grondig af met een microfiber doekje en je zal de Poolse u wenst te bereiken.