polijsten een koperen kroonluchter

Een koperen kroonluchter kan een mooie aanvulling op elke eetkamer of hal zijn. Als u wilt een antieke kroonluchter herstellen naar de vorige glans en glans, kunt u dit doen met een beetje elleboog vet en inspanning. Messing lampen zijn tijdloos, kan bijna elk interieur passen en nog vele jaren.

Antieke koperen kroonluchters kan worden gevonden in oude huizen, berging werven en antiekwinkels. Als je de tijd en energie te steken door middel van stands, kunt u ook een verborgen juweeltje van een kroonluchter op een rommelmarkt of braderie;. Brass lampen zijn ofwel massief messing of stalen messing. U kunt controleren om te zien welk type van koper heb je door met een magneet aan de armatuur. Het zal vasthouden aan messing. Als u dit type armatuur kiest, zul je moeten verwijderen bezoedelen met staalwol en vervolgens hebben het opnieuw uitgeplaat, want dat soort schade het gevolg is van roest. Een alternatief voor replating is om de koper te schilderen;. Bij het polijsten van antiek messing, wees voorzichtig niet te over-polijsten van de metalen, of anders zult u te veel van de antieke patina dat het stuk zijn waarde geeft te verwijderen. Massief messing is van nature bestand tegen corrosie en roest, waardoor het een aantrekkelijke aanvulling voor elk huis maakt. Om de antieke patina te behouden, niet van toepassing lak, anders voeg een dun laagje vernis om verdere aantasting te voorkomen dat de koper;. Eenmaal gereinigd en gepolijst, zal het anders dan regelmatig schoonmaken weinig onderhoud nodig hebben om stof en vuil te verwijderen. Dit kan met name voor luchters die voor vermeldingen waarbij het openen en sluiten van de deur laat buitenlucht en stof te komen en wervelen rond de verlichtingsarmatuur worden geïnstalleerd.

Antieke koperen kroonluchters

Wanneer de kroon reeds hierboven en ingangsmanier of nabij het plafond hangt, zakken zodat het toegankelijk is.

Stap 1 – Laat de Kroonluchter

Verwijder de lampen en tinten. Veeg deze naar beneden om vuil te verwijderen. Behandel de bollen met een zachte doek en raak met uw huid, vooral als de bollen zijn antiek.

Stap 2 – Verwijder en Clean Bollen en Shades

Verwijder opgehoopt stof en vuil uit de kroonluchter met een metalen doekje.

Stap 3 – Verwijder Dust

Solliciteer messing polish aan de kroonluchter met een microfiber doekje. poets zorgvuldig de koperen uitbrengen van de glans en glans. Niet over-polish als het kan de koper van elke antieke patina strippen.

Stap 4 – Pools de Brass

Bent u tevreden met de diepte van de glans van de kroonluchter zijn, installeert u de bollen en tinten. Breng de kroonluchter weer op zijn plaats;. Regelmatig polijsten en reinigen van uw koperen kroonluchter zal uw lamp blijven kijken helder en glanzend.

Stap 5 – Installeer de lampen en Shades