plantaardige appelboom zaden met succesvolle resultaten

Als u wilt appelboom zaden die gezond opgroeien te planten, richt je aandacht op de betrouwbaarheid van kiemende zaden in een eenvoudige terrarium. Volg de onderstaande stappen en je kunt een sterke en gezonde appelboom groeien.

U kunt appelbomen planten uit zaad je jezelf redden. Verwijder het zaad uit een appel en leg ze in een vensterbank voor 2 tot 3 weken. Als ze droog, zullen de zaden vervagen van kleur, een gevolg van het vocht verdampen. Zodra de zaden worden gedroogd, scoren ze zeer licht met een grof schuurpapier, maar wees voorzichtig ze niet doordringen

Stap 1 opslaan en drogen Zaden

Snijd de top 1/3 van de soda fles uit en leg het opzij. Vul het onderste gedeelte van de fles met gezeefde compost en bevochtigen goed. Plaats 3 zaden per fles, en plant ze ongeveer 1/2 inch diep. Bevochtig de bodem weer en plaats de bovenkant van de fles op de bodem overlappend het onderste paneel. Gebruik duct tape om de twee stukken aan elkaar te verzegelen. Zaden kiemen moeten beginnen binnen 3-5 dagen, hoewel het langer duren. Indien nodig, spuit een nevel van water door de dop en vervang de dop. Verwijder op één na alle zaailing in elke container.

Stap 2 Ontkiemen Apple Seeds

Vanaf appelbomen is makkelijker in losse grond. Zodra de zaden ontkiemd zijn, verwijder de bovenkant van de fles en laat de zaailingen groeien in de rijke grond 3 tot 6 maanden, of tot de wortels gaan contact binnenzijden van de houder. Voldoende voedingsstoffen en losse, vochtige grond zijn het geheim om jong plantengroei.

Stap 3- Stimuleren van Apple Tree Sprouts

Voor het planten, verzorgen de bodem. Draai een oppervlakte van de grond 2 voet per kant en ongeveer 18 inches diep. Meng in ongeveer een liter gezeefde compost, 1/4 kop van katoenzaad maaltijd, en 2 eetlepels van kalk of gips. Bevochtig de bodem grondig en dan weer mengen.

Stap 4 Grond Voorbereiding

Met behulp van je handen, een gat graven voor de zaailing dat is ongeveer de grootte van de container werd gekweekt in. Houd de zaailing door de stam met uw handpalm naar de wortels van de plant, en draai de soda fles op zijn kop, licht schudden van de bodem uit en de plant mee. Zet de plant rechtop in het gat en pak de bodem stevig.

Stap 5- Het planten van de Apple Sapling

Voor de eerste 2 weken na het planten van de zaailingen, water het elke avond. Zorg ervoor dat de bodem vochtig door te bedekken met oude krant blijft. Als de boom wordt vastgesteld, kan de krant worden versnipperd in de bodem, en zal extra plantaardig voedsel te voorzien als het ontleedt.

Stap 6 Post-Planting Care