plant een boom met elk van uw kinderen

Het krijgen van uw kinderen om te genieten van de natuur, het onderwijs en de kwaliteit tijd met u is niet altijd gemakkelijk. Plant een boom met elk van je kinderen en je zal wekken in hen respect voor het milieu, terwijl op hetzelfde moment te laten zien dat leren en tijd met de ouders kan leuk zijn!

Klik hier voor de kinderen die betrokken zijn bij de planning zo vroeg mogelijk. Hoe meer je kinderen hebben een gevoel van eigenaarschap over hun boom, hoe meer voordeel dat zij uit dit project te krijgen. Misschien wilt u een Segway moeten in dit idee, zoals de Dag van de Aarde, de verjaardag van iemand of wanneer ze studeren plantkunde in de wetenschap klasse. Vertel hem dat je wilt elk van hen koopt een boom van hun eigen, dat zal opgroeien met hen. Belangrijker nog, geef ze de kans om de boom die ze willen groeien kiezen. Kinderen vinden het heerlijk als je hun mening te vragen, dus vraag hen wat boom ze willen planten. U kunt op de proppen komen met een lijst van bomen die goed groeien in uw omgeving, of als ze oud genoeg zijn, vraag hen dan aan onderzoek en komen met een lijst van goede kandidaten.

Ermee beginnen

Doe je kinderen weten hoe bomen helpen het milieu door schaduw gebouwen in de zomer en te beschermen tegen de wind in de winter? Hebben ze begrijpen hoe dit bespaart energie en geld? Weten ze dat bomen uitstoten zuurstof, helpt ons om te ademen? Het planten van een boom is een geweldige kans om te helpen uw kinderen worden milieuvriendelijker savvy. Met hen bespreken of het planten van een boom een ​​gevoel van empowerment geeft hen. Moedig hen aan om het enthousiasme te verspreiden over het planten van bomen onder hun klasgenoten en leraren.

Het verhogen van Green Kids

Door het proces van het kiezen, het planten en onderhouden van hun boom, zal uw kinderen te leren over een aantal onderwerpen, waaronder groeiende zones, het gebruik van compost en kunstmest, snoeien en nog veel meer. Als u uw kinderen aan te moedigen om meer details over hun boom te leren, vraag hen dan om een ​​boom die hen doet denken aan zichzelf te halen. Dit is een kans voor u om over de sterke en zwakke punten van uw kinderen ‘praten en om hen te helpen hun identiteit vast te stellen. Tegelijkertijd zullen ze diep graven voor in om een ​​persoonlijke verbinding maken.

Een Learning Opportunity

Uw kinderen ‘bomen zal nooit stoppen met een bron van plezier voor het hele gezin. Hier zijn slechts een paar ideeën voor andere projecten voor uw kinderen en hun bomen

Fun Projecten