pistoolgreep vs inline slagmoersleutel: wat is het verschil?

De slagmoersleutel is bekend om zijn vermogen om hoge koppel te leveren wanneer u het meest nodig hebben. Vanuit de woning werkbank naar de garage van de monteur, en zelfs binnen fabrieken en zware industriële fabrieken, slagmoeraanzetters bieden een nuttige functie. Er zijn verschillende versies op de markt, zoals de bedrade en draadloze, evenals verschillende soorten grips, zoals de inline, pistool en engel rijden. Er moet het verschil tussen de twee meest voorkomende soorten bekend als de kamers verschillende doeleinden.

Zoals de naam impliceert, slagmoersleutel gebruikt het idee van het toepassen van een “impact” in het gebied genaamd de aandrijfas van het gereedschap. Hierin, als de “impact” door een mechanisme genoemd wordt afgeleverd “hamer” de kracht is overdreven en een motor wordt vrijgegeven, waardoor het vrij draaien. Deze kracht wordt dan vrijgegeven aan een uitgaande as, uiteindelijk genereren van de benodigde hoeveelheid koppel met een minimale inspanning.

Wat is een slagmoersleutel?

Slagmoersleutels zijn te vinden in diverse standaard dopsleutel rijden maten vanaf ¼ inch voor licht werk, naar 3 ½ inch voor de bouw en zelfs 8 inch voor het zware werk. U vindt er ook slagmoeraanzetters in verschillende maten voor het gemak van de gebruiker, met de introductie van draadloze slagmoersleutels om de gebruiker meer ruimte te laten in de garage of thuis.

Een Inline Slagmoersleutel

De meest gangbare manier van invloed is vervaardigd met behulp van perslucht als krachtbron. U kunt echter ook de elektrische degenen evenals hydraulische die speciaal voor de draadloze types. Andere accessoires die u met slagmoersleutels voorbeeld zou zijn de compressor met een tank, waarbij de tank moet ten minste 10 liter en moet in staat zijn ten minste 3hp genereren.

Een Pistol Grip Slagmoersleutel

Meestal een inline slagmoersleutel is voor de kleinere schijven (1/4 inch tot 3/8 inch) zodat de gebruiker de toename koppel “feedback” en gewicht te controleren. Een inline slagschroevendraaier lijkt meer op een dikke schroevendraaier en wordt gehouden op zodanige wijze ook. Het vermogen is aan het eind van de slagmoersleutel, weg van punt van het station. Zoals de slagmoersleutels in omvang toenemen, met hun respectievelijke stations, kunt u alternatieve versies van het inline slagmoersleutel, meestal met een “D handle” inline, zoals de 1-inch schijf gereedschap, of de “T handle” vorm te vinden. Door de grotere massa en afmetingen, wordt aangegrepen op de uiteinden of de handgrepen zodat het hoge koppel en de richting kunnen worden weerstaan ​​en door de gebruiker.

Anders dan de inline wordt de pistoolgreep gevonden dat in het onderste medium uiteenlopende apparatuur (1/2 inch tot 1 inch). Dit om de gebruiker meer controle mogelijk over de hogere torque maar niet helemaal dat uitgebreide handgrepen zoals de “T handle” hiervoor. Voor de pistoolgreep slagmoersleutels, houdt de gebruiker een handgreep die loodrecht op de uitgang. Meestal snoerloze slagmoersleutels zijn te vinden in deze vorm.