patio dek bouwmateriaal opties

Het toevoegen van een patio dek om uw buitenruimte kan een geweldige manier om niet alleen uw tuin met meer functies, maar ook om waarde toe te voegen aan uw huis. Het kiezen van de juiste soort materiaal is een belangrijk onderdeel van het proces en de volgende informatie kan u helpen beslissen welk materiaal het beste is voor uw dek.

Soorten Deck Building Materials

Er zijn verschillende soorten deck bouwmaterialen beschikbaar

Het kiezen van een Deck Materiaal

afhankelijk van uw budget, uw persoonlijke smaak, en de look die geschikt is voor uw huis, uw keuze in materiaal zal een hoogst subjectieve keuze. Een lage onderhoudskosten vinyl dek misschien leuk om te overwegen, maar het zou niet echt te gaan met een rustieke hut aan het meer. Een dek is ook een belangrijke investering, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze.

Het beantwoorden van de volgende vragen kunnen u helpen bij uw behoefte bepalen

Door het begrijpen van de slijtage uw terras zal worden geconfronteerd, kunt u bepalen hoeveel werk het onderhoud zal zijn als je een ondereind materiaal zoals hout ten opzichte van een high-end materiaal zoals een composiet te kiezen.

Installeren Deck

Ongeacht uw materiaal keuze, er zeker van zijn dat de componenten van de installatie die u kiest zijn van de hoogste kwaliteit. Gebruik roestvrij staal hout schroeven of bouten om de stukken van je deck te bevestigen. Als u geen gebruik van hout, kies dan een druk behandeld, weerbestendige hout voor extra uithoudingsvermogen. Tot slot, contact op met de lokale verordeningen waar je woont voor de bouwregelgeving en vergunningseisen.