patch wallpaper

Brian Simkins is een freelance schrijver en woont in Chicago. Hij geniet met behulp van zijn 14 jaar home improvement ervaring op te leiden en uit te rusten nieuwe huiseigenaren.

Wanneer behang is nieuw en in goede vorm kan het een veel diepte, rijkdom en karakter toe te voegen aan een kamer. Aan de andere kant echter, als het wordt gejat, gescheurd, of vallen het kan een kamer kijken ziet er afgetakeld maakt niet uit hoe mooi alles in de ruimte kunnen zijn. Repareren, patchen, en onderhouden van uw behang is een geweldige manier om vast te stellen van de verschijning van elke ruimte die oud papier dat is enige tekenen van slijtage kunnen hebben.

Gereedschap

Wanneer u klaar om te werken met behang u zult willen ervoor zorgen dat u al uw gereedschap binnen handbereik voordat u begint. Zodra je pasta of lijm op de muur te krijgen, hoef je niet wilt hebben om terug te rennen naar de garage om “nog één ding.” Hier is een vrij goede lijst van de tools die je wilt bij de hand te hebben voordat je beginnen uw behang patching project.

Mes: Zorg ervoor dat het scherp. Een mes met een gloednieuwe blad of een doos mes met een scherpe punt zal waarschijnlijk het beste werken. Zorg ervoor dat de messen in goede staat of anders zullen ze gewoon scheuren de krant in plaats van te snijden. Clean bezuinigingen zijn essentieel voor een goede naden.

Seam Sealer: Seam sealer is een speciaal soort lijm voor behang. Het is meestal een beetje taaier dan de gewone pasta en is ideaal voor het plakken neer hardnekkige randen of naden die willen oprollen.

Paste: De meeste behang van deze dag komt pre-geplakt, maar als je aan het doen bent reparatiewerkzaamheden is het een goed idee om een ​​kleine container van pasta hebben op de site. Het kan nodig zijn om delen van papier met het oog op een pleister op zijn plaats te zetten weg te trekken, en je zult de pasta nodig om het papier dat u trok opnieuw toe te passen.

Soepeler: Een hulpmiddel om u te helpen eventuele luchtbellen glad uit van het papier is van vitaal belang. Sommige installateurs de voorkeur aan een dichte spons te gebruiken, terwijl anderen gebruik maken van een hard plastic instrument met een afgeronde rand. Met welke u het meest comfortabel bij voelt.

Zodra u al uw gereedschap bij elkaar hebt, is het tijd om te beginnen.

Als u een eenvoudige traan, zeggen bij een rand of een naad waar het papier was niet goed plakken, dan kun je meestal zet deze direct terug naar beneden met de naad sealer. Als u het papier terug te leggen op zijn plaats zorgvuldig en gebruik lichte druk met de gladder dan moet je niet eens in staat zijn naar de plaats waar het papier is gescheurd te zien.

Als een deel van het papier eigenlijk weg was gescheurd en is niet langer verbonden dan heb je verschillende opties. De eerste oplossing, en waarschijnlijk de ideale is, is dat je een aantal kladjes of een extra rol papier tot rond vanaf het moment dat het werk oorspronkelijk werd gedaan. Als dit het geval is dan kun je je mes te gebruiken om uit te snijden een mooie schone rand en gebruik de schroot rol naar een patch die overeenkomt met het patroon te snijden. Gebruik de pasta om de vervanging stuk te plaatsen op de plaats waar het oud papier weg was gescheurd. Het is meestal makkelijker om dit soort reparatie te maken als u weg het origineel papier uit de muur te trekken en de patch toe te passen eronder. Op die manier kun je rond de buitenkant van het gat gesneden en blijven zitten met een mooie schone naad die zo dicht mogelijk bij onzichtbaar moet zijn als je kunt krijgen met een patch.

Als u geen extra papier, dan zul je nodig hebt om je best te doen om het stuk dat de weg was gescheurd redden. De randen kan niet schoon gesneden worden (omdat dit het stuk te klein zou verlaten), maar je moet in staat zijn om de naad sealer gebruiken om het weer op zijn plaats te lijmen. Hoewel de randen een beetje ruw uit de scheur zal zijn, dit is de beste manier om het papier te patchen als je niet schoon voorraad om mee te werken.

In sommige gevallen zult u merken dat het gemakkelijker is om een ​​hele plaat te vervangen. Als je veel van porselein of slijtage en je hebt de extra papier, dan kan dit de beste optie. Wees zeer voorzichtig bij het verwijderen van de originele papieren, zodat je niet het vel aan beide kanten beschadigen. Zodra je het hebt uitgeschakeld, was de resterende pasta resten off van de muur en de nieuwe plaat toe te passen volgens de aanwijzingen op de pasta emmer. Raak niet gefrustreerd zijn als het nieuwe papier overlapt de oude een beetje. Het zal krimpen als de lijm droogt en moet line-up perfect.