parketfabriek bamboe vloeren: voors en tegens

Parketfabriek bamboe vloeren is een goede keuze voor huiseigenaren die liever een kant en klare en gemakkelijk te installeren het type vloer. De vloer is gemaakt tot aan de uiteindelijke eindfase. Dit elimineert de noodzaak van verdere verwerking werkzaamheden op het terrein die gewoonlijk ruwe vloer nodig. Verschillende urethanen worden gebruikt tijdens het afwerken van de vloer een blijvende schoonheid te geven. Urethanen te beschermen ook van de gebruikelijke slijtage effecten die komen met het gebruik. U kunt voorbewerkt bamboe vloeren in natuurlijke en verkoolde rassen als verticale en horizontale versies te krijgen. Hieronder zijn de voors en tegens van voorbewerkt bamboe vloeren.

Voorbewerkt bamboe vloeren geen verdere processen zoals verzegeling, schuren of vlekken na de installatie. Eenmaal goed geïnstalleerd is, kan de vloer direct worden gebruikt. De snelle doorlooptijd is nuttig waar de tijd is een probleem. Als u op zoek bent naar een bamboe vloer type dat zijn aantrekkelijke look voor een aantal jaren zal behouden, voorbewerkte is een uitstekende keuze. Het vloeroppervlak is goed bestand tegen chippen, deuken en krassen. De voorbewerkte oppervlak draagt ​​zich goed in gebieden met veel verkeer, zoals woonkamer of keuken met behoud van zijn aantrekkelijke uiterlijk. Dit maakt het een van de meest duurzame soorten grond beschikbaar. Voorbewerkt vloeren komen vaak met een uitgebreide garantie. Veel fabrikanten bieden een garantie van 15 tot 25 jaar. Zo’n vloer voegt zeker aan uw huis waarde. De lage eisen onderhoud van voorbewerkt bamboe vloeren maken ze een favoriet met veel bamboe vloer liefhebbers. gewoon gebruik maken van een dweil om zich te ontdoen van stof en vuil te krijgen. Eens in de zoveel tijd kun je een diepe reiniging werk te doen met behulp van speciale reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor bamboe vloeren zijn. De vloer ontwikkelt geen vlekken die het onderhoud maakt het nog eenvoudiger. Voor degenen die regelmatig last hebben van allergieën, kan een kant en klare bamboe vloer helpen de controle van uw allergische reacties. De hypoallergene kwaliteit garandeert dat er geen allergenen zal vast komen te zitten in de vloer. Dit maakt het een veilige en effectieve manier van controle allergieën voor leden van het huishouden. De veelzijdigheid van voorbewerkt bamboe vloeren endears hen ook voor velen. De vloeren gemakkelijk mengen met verschillende decors, variërend van traditioneel tot modern. Voorbewerkt bamboe vloeren eenvoudig toe te voegen aan de schoonheid, elegantie en ambiance van een kamer.

Pros van voorbewerkte Bamboo Flooring

De kleur variëteit voor voorbewerkte vloeren is vrij beperkt. In tegenstelling tot de ruwe vloer die verder kan worden gekleurd in welke kleur je ook kiest, de voorbewerkte ras beperkt u om een ​​kleiner kleurbereik. Dit kan teleurstellend zijn wanneer het proberen om een ​​uniek kleurenschema te bereiken. Indien een gedeelte van de vloer beschadigd en reparatie noodzakelijk, kan het beschadigde gedeelte niet met de rest van de vloer na schuren werd geschreven. Vervanging noodzakelijk wordt, die eindigt in een kostbare aangelegenheid dan reparatie. De prefnished boards zijn afgeschuind aan de randen om de scherpe kantjes weg te nemen. Dit komt omdat de platen hebben verschillende hoogtes en diktes wanneer de verwerking in de fabriek. Afschuining creëert groeven die ongemakkelijk voelen wanneer gelopen. Het maakt het ook onmogelijk een onberispelijke, uniform uiterlijk te bereiken.

Cons