parkeerrem reparatie: een hoe te begeleiden

Parkeerrem reparatie is iets dat moet worden gedaan als onderdeel van een routing onderhoud aan een remsysteem. De parkeerrem is eigenlijk een zeer belangrijk aspect voor de veiligheid van het voertuig. De reparatie van een parkeerrem is erg makkelijk voor elke doe het zelf monteur.

Het eerste wat je wilt doen is het maken van een paar kleine aanpassingen. Met de tijd, handrem systemen hebben de neiging om te dragen. Een parkeerplaats remsysteem is gemaakt met een bos van katrollen en kabels. Deze kabels wil en hoeft te rekken in de tijd. Controleer eerst uw dienst handleiding om ervoor te zorgen dat u het maken van de aanpassingen correct. Wanneer u de aanpassingen door te voeren, vindt u de kabel te scherpen, of verwijder de extra ‘slap’.

Gereedschappen en materialen die u nodig hebt

Soms vindt u dat een parkeerrem blijft plakken. Het soms niet zo gemakkelijk als het zou moeten en de andere keer het gewoon trekken of duwen terug naar de stand vrij te geven. Het maakt het leven moeilijk en de bestuurder wordt gefrustreerd. In het algemeen, wanneer een parkeerrem begint te houden, moet je uit een fles smeermiddel en vet tussen de glijdende mechanismen. Daarnaast gelden extra smeermiddel aan de actuator hefbomen. De hendels zijn te vinden op de achterste remklauwen. Zelfs nadat u het smeermiddel hebt toegepast, kunt u vinden dat de handrem is nog steeds steken. In dit geval moet u de achterremmen te verwijderen en bekijk de volledige handrem mechanisme om de plakken probleem te identificeren. Dit is een beetje meer tijd in beslag, maar zeker de moeite waard.

Stap 1 – Maak kleine aanpassingen

een kapotte kabel ter vervanging is een vrij gemakkelijk en eenvoudig proces voor iets vakman.

Stap 2 – Breng smeermiddel

Zet de auto in de lucht met behulp van aansluitingen en een steunpoot. Trek een deel het remsysteem met het uiteinde van de remkabel bloot. Verwijder al het bevestigingsmateriaal, zodat u de individuele kabel te krijgen. Vervolgens licht bevrijden van de kabel van de remklauw. Verwijder de bestaande kabel van de bevestigingspunten aan de binnenkant van het voertuig. Dit is niet een moeilijk proces, maar kan een beetje geduld nodig hebben en bewegende dingen rond van links naar rechts.

Stap 3 – Vervang kabelbreuk

Zodra u het pad van de kabel volledig getraceerd, uit elkaar te halen de nodige trimmen. Dit geeft je een mogelijkheid om toegang tot de bodem van de parkeerrem greep te krijgen geven. Verwijder de inwendige delen van de kabel. Trek de kabel uit underneat de auto.

Stap 4 – Gebruik een Diagnostic Tool

Naar aanleiding van hetzelfde proces, kunt u de nieuwe kabel toe te voegen. Trace je pad in omgekeerde en voeg de trim terug, als dat nodig is.

Sommige nieuwe voertuigen zijn voorzien van een elektrische handrem. Deze remmen werken op dezelfde wijze als kabelbediende systemen, maar gebruiken elektromotoren in plaats van fysieke inspanning om de rem. Elektrische handrem kunnen gebruik maken van een fabriek scanner nodig hebben om ze te plaatsen in een service mode voor reparaties worden gemaakt. Backyard monteurs kan dit frustrerend vinden, zoals het uitvoeren van een achterrem baan is onmogelijk zonder eerst elektronisch loslaten van de remmen.

Een goed onderhouden parkeerrem zal niet alleen helpen uw auto pas nodig veiligheidsinspecties.