pantry rekken ideeën

Hoewel vrouwen niet langer worden gezien als louter huisvrouwen, is er helemaal niets mis met de mogelijkheid om de kunst van het pantry rekken op een manier die je vergelijkt met Martha Stewart onder de knie. In feite, met goed georganiseerde schappen zijn eigenlijk geweldig, omdat het stelt u in staat om taken te voltooien met gemak en minder gedoe. Je kunt haast in en uit uw pantry op zoek naar blikjes en andere ingrediënten, zonder gefrustreerd over alle rommel te zijn.

Dit klinkt misschien alsof je een heleboel dingen te doen, maar dat is alleen als je begint. Het enige wat je hoeft te doen is om de groep van de dingen die je meestal krijgt voor uw keuken, dat wil zeggen conserven, granen, ingrediënten en kruiden. Wanneer u klaar bent met het classificeren, wijzen elke plank een groep en dan het etiket van de planken. De labels zal u helpen dingen die bij elkaar horen op hetzelfde moment staat het u om te vinden wat u op zoek bent naar een stuk sneller te plaatsen.

Etiket

Natuurlijk moet je een systeem van het plaatsen van vergelijkbare ingrediënten in dezelfde plank te hebben. De beste manier om planken te organiseren is om de dingen die je vaker aan de voorkant te gebruiken waar je ze kunt zien te plaatsen. Je wilt niet te worden opruimen van alle dingen op een plank alleen maar omdat je meer olie nodig en het gebeurt te zijn op de achterkant. Hebben de dingen die je vaak nodig hebt, waar ze het meest toegankelijke.

door Populariteit

Nu, hoe weet je welk item gaat op de bovenste plank en die men gaat op de onderste plank? De regel is de zwaardere verblijf in de bodem en de lichtere blijven. Dus tussen sommige servetten en borden de servetten gaan omhoog en de platen blijven ergens in het midden.

Bij gewicht

U wilt de voedingsmiddelen die uw kinderen meestal Munch op de planken dat zij gemakkelijk kunnen bereiken plaatsen. Als je ze te plaatsen op de top hoge rekken, kunnen ze proberen te klimmen via de rekken of stap op iets en dat kan een ramp betekenen. Zorg er ook voor dat er niets van bulkgoederen of zware is in de voorkant van graan dozen of dranken.

Kid-Friendly

Hoewel het traditionele naar een pantry met deuren of in een kast hebt, zul je voelt je eigenlijk meer gedwongen om uw pantry netjes en opgeruimd te houden als je een open. Open pantry’s kijken op dezelfde manier als een gewone pantry doet met alle rekken, alleen dat je niet hoeft te gaan door middel van een deur om erin te komen. Het beste ding over dit is dat je kunt een pantry uit teruggewonnen bochten, waardoor het perfect voor woningen die niet zo groot maar hebben ruime hoekjes maakt te maken. Tot slot, want het is altijd blootgesteld voel je je meer gedwongen om het netjes te houden.

Open Pantry