overwintering uw snapdragons

Omdat leeuwebekken nature gedijen in koude omstandigheden, is het mogelijk om te overwinteren in bepaalde klimaten. Als je in een mildere regio woont, kan de hele plant overwinteren als je het te bedekken met een aanzienlijke hoeveelheid mulch.

Overwinteren kan handig zijn als u niet wilt nieuwe bloemen of zaden volgend seizoen te planten. Droge omstandigheden kunnen ook nuttig zijn als u wilt leeuwenbekjes buiten overwinteren.

Waarom overwinteren?

Soms zal snapdragons overwinteren op zichzelf als ze worden geplant in een beschermde omgeving. Nogmaals, dit werkt alleen in milder regio’s die warmere winters hebben. Deze methode lijkt vooral goed te werken als je laat de bloemen zaad laat in het seizoen.

Hoe om te overwinteren

Een andere methode als je woont in een zeer koud klimaat, is de leeuwebekken te planten in containers en bewaar ze in een onverwarmde ruimte tegen de muur van uw huis. Plaats de planten onder lichten tijdens de winter en de controle van de luchtvochtigheid.

Hoewel snapdragons worden beschouwd als eenjarigen, kan overwintering hen helpen te overleven in het volgende seizoen. Dit kan u geld besparen op herbeplanting, terwijl ook het maken van uw leven gemakkelijker.