oude huis opruimen: repareren of vervangen?

Als u zich afvraagt ​​of het repareren of vervangen van uw oude huis opruimen in het verbeteren van uw huis, moet je een heleboel dingen te overwegen. Het vervangen van het zal zeker krijgen uw huis een broodnodige facelift, maar het kan duur zijn. Vervanging van beschadigde of gebroken onderdelen kunnen meer geschikt zijn als u kort op de begroting, maar het kan niet volledig het uiterlijk van uw huis te reviseren. Het beste wat te doen is om eerst worden ingegaan op de conditie van uw gevelbekleding. Als het materiaal nog relatief nieuw, is er geen behoefte om het te vervangen. Als bepaalde gebieden hebben schade, dan kunt u de vervangingen op alleen die gebieden bevatten. Het proces zal niet veel van uw tijd in beslag nemen en je hoeft niet te veel uitgeven aan het project.

Als uw enige excuus voor het vervangen van uw oude gevelbeplating is omdat je niet van de kleur, hoeft u niet om een ​​nieuw materiaal te installeren alleen maar om het te veranderen. Speciale soorten verf kunnen worden gekocht die speciaal zijn gemaakt voor opstelsporen. Zij zich naar behoren vinyl en andere materialen opruimen en uw huis zal er net als het had net haar gevelbeplating vervangen. Dit is een goedkope manier voor het upgraden van het uiterlijk van uw huis zonder de uitgaven duizenden dollars. U kunt zelfs het project jezelf als je de tijd en de beschikbare materialen.

Herschilderen uw oude Siding

Als u een oude gevelbeplating die is gemaakt van aluminium in uw huis is geïnstalleerd, kunt u overwegen te vervangen in plaats van alleen een reparatie. U kunt ook opnieuw te schilderen die frisse, nieuwe look, maar het uiterlijk zou alleen maar goed op een afstand te zijn. Het zal niet zo goed beter kijkt en je zal de waarde van uw woning te verlagen. Je zou de stoeprand aantrekkingskracht van uw huis ook te verlagen. Met een aluminium gevelbeplating, is het gemakkelijk te deuken hebben en dergelijke gebreken kan snel worden gezien. De metalen gevelbekleding verhoogt ook de warmte in uw huis tijdens de zomermaanden. Dit komt omdat aluminium vangt de hitte in plaats van waardoor het kan worden ontlucht uit.

Aluminium House Siding

Als uw bedoeling is om uw huis aantrekkelijker te maken of om de marktwaarde te verhogen, moet je ook hebt je gevelbeplating vervangen. De taak kan eenvoudig worden gedaan door u met de hulp van enkele gereedschappen en materialen die je kunt kopen van een lokale hardware of home improvement stopcontact. Echter, als je een dergelijk project nog nooit eerder hebben gedaan, is het misschien een goed idee om een ​​professional laten doen, of een beroep doen op de hulp van een familielid of vriend die weet hoe zijn.

Het verhogen van het uiterlijk en de waarde van uw huis

Als u besluit om de vervanging of reparatie van uw oude huis opruimen doen, zijn er enkele aanwijzingen die er zijn die eenvoudig te volgen, zelfs door een beginner bent. Zorg ervoor dat u de metingen nauwkeurig kunt nemen of je gaat een hoop materiaal en geld te verspillen. Overweeg alle opties die voor u beschikbaar zijn in de eerste voordat u een stap, om ervoor te zorgen dat je gaat om het juiste te doen.