ornamenten maken vakantie versieren van een familie-aangelegenheid

Verkleden thuis van uw familie voor de vakantie hoeft niet een karwei. Als een ouder of grootouder, kunt u kiezen voor een ontspannen en toch feestelijke en boeiende stijl die zal een beroep op jongere kinderen.

Al generaties lang families miniatuur Kerstman poppen, elfjes en rendieren opgenomen in hun vakantie decor, het creëren van verhaal-time fantasy en vragen zich af voor jongeren. Vandaag de dag worden mensen die verder gaan dan de traditie en het gebruik van speelse ornamenten, zoals vriendelijke teddyberen en mystieke wezens zoals draken, om een ​​beetje eigenzinnigheid toe te voegen aan hun huizen – en op meer plaatsen dan alleen de kerstboom!

De meeste vakantie decor thema’s toegespitst op de boom, dus daar beginnen en uit te breiden in de rest van het huis. In plaats van trimmen uw boom met popcorn of papier kettingen, selecteert ornamenten met levendige uitdrukkingen die gebruikt kan worden na jaar. Maak een verhaal met behulp van personages om de kinderen op een creatieve en fantasierijke avontuur te gaan. Laat ze toe te voegen aan het verhaal en bieden een inzicht in de richting van het perceel, terwijl het plaatsen van de stukken in de hele boom.

Nu dat je de volledige aandacht van de kinderen en hun verbeeldingskracht loopt, passen het concept om de rest van het huis. ornamenten toe te voegen aan de krans op de voordeur voor een gastvrije verklaring. U of uw kind kan een “kous-sitter” te benoemen door opknoping een sieraad op dezelfde haak om te kijken over de goodies en wachten op de Kerstman.

Plus, ornament personages zijn meestal de perfecte maat voor het toevoegen van wat extra juichen op de schoorsteenmantel of bijzettafels. Zet ze naast familieportretten en nestelen ze in vrolijk centerpieces. Tie ornamenten aan servetringen of linten om te dienen als een warme groet aan het feest. Ook kunt u gebruik maken van ornamenten bij het inrichten van speciale cadeautjes en ze maken een uitstekende gastvrouw geschenken bij een bezoek aan vrienden of familie.

Belangrijker nog, wees creatief en betrekken het hele gezin. De feestdagen zijn de perfecte tijd om een ​​aantal magische herinneringen te maken en door het gebruik van versieringen kunt u een unieke stijl die een beroep doen op meerdere leeftijden te creëren.

Neem uw vakantie inrichting buiten de traditionele slee en rendieren door het toevoegen van een aantal nieuwe, feestelijke vrienden;. Courtesy of NAPSnet