organiseren zitplaatsen door uw tuin vuurkorf

Zodra u een tuin vuurplaats hebt geïnstalleerd, is de volgende stap is om het een meer comfortabele omgeving te geven. Tenzij uw vuurkorf is een tafel vuurplaats, kan je niet hebt abuot zitplaatsen gedacht. Mensen kunnen rond het kampvuur gebied staan, maar als u het gebied wilt vaker worden gebruikt, zal een soort van zitplaatsen waarschijnlijk nodig zijn.

Een tuin vuurplaats heeft vier typische opties voor de zitplaatsen. Hout en steen zijn tuinfavorieten al eeuwen, en smeedijzeren is nu populair geworden. Conventionele opklapbare ligstoelen in gebruik zijn geweest voor bijna een halve eeuw en in de laatste 10 jaar plastic gazon en ligstoelen en banken zijn populaire vormen van zitplaatsen geworden.

Hout, steen, metaal of kunststof

Kunststof kan een optie voor een vuurschaal put, maar ze kan niet praktisch te gebruiken. Deze stoelen hebben de neiging stijf te zijn, en vereisen relatief vlakke ondergrond. Talrijke hobbels en kuilen in de bodem kan de stoelen gemakkelijk kantelen, of zelfs leiden tot de rugleuning knikken of benen breken. Als uw vuurkorf op een dek of betonplaat, plastic is waarschijnlijk de meest betaalbare type zitplaatsen, maar het is niet zo goed geschikt voor grond dat niet waterpas ontbloten. Plastic meubilair is een uitstekende back-up wanneer er extra stoelen nodig zijn, of de plaatsing moet draagbaar zijn.

plastic Chairs

Niet alleen zijn metalen bankjes een verwachte kenmerk van het huis tuin, ze maken een uitstekende vuurplaats meubilair. Metal zitplaatsen vereist zeer weinig onderhoud, afgezien van het schilderen van elk jaar of twee, en het kan zich tot alle soorten weersomstandigheden. Misschien wilt u een aantal verwisselbare kussens toe te voegen aan de zitplaatsen meer comfortabel, maar zelfs dat luxe is niet vereist voor smeedijzer te maken.

Metal Bankjes

Stenen banken zijn zeer geschikt voor een achtertuin vuurplaats. Stone bijna geen onderhoud nodig, afgezien van een incidentele reiniging en is niet gevoelig voor weersomstandigheden variaties of uitersten. Misschien wel het grootste nadeel van stenen zitplaatsen is dat het vrij zwaar en moeilijk om te bewegen en te houden zonder dat het mogelijk grote aanpassingen aan de grond niveaus. Daarom zijn stenen banken algemeen gebruikt als primaire stoelen en andere stoelen worden gebruikt als extra mobieler zitplaatsen.

stenen bankjes

Wood zitplaatsen kunnen bestaan ​​uit iets van rieten stoelen om banken te loggen. Secties van boomstam, soepel knippen en overeind, maken grote beweegbare stoelen rond een in de grond vuurplaats. Als ze niet meer nodig zijn, kunnen deze impromptu stoelen worden gelegd op hun kant en eenvoudig weggerold naar een opslagruimte. Log banken kan worden gemaakt uit een massief log cut length-wise en vervolgens gelegd op getande log beugels, net als de manier waarop een bankje werd gemaakt in pionier tijden. Hout vereist een beetje meer onderhoud dan andere soorten stoelen, maar ook de neiging om meer variatie en mobiliteit bieden dan een andere keus behalve kunststof.

Wood Seating