organische matrassen

In de afgelopen 25 jaar, heeft Murray Anderson vrijwel elke home improvement project denkbaar aangepakt. Een fervent DIYer, heeft hij opgewaardeerd, gerenoveerd en opnieuw ingericht zijn huizen allemaal op zijn eigen. Nu heeft hij zijn focus zich tot het delen van die kennis met zijn lezers.

We willen allemaal een goede nachtrust en voor de meesten van ons, dat begint met slapen op een comfortabele matras te krijgen. Echter, voor een reeks van redenen die verband houden met de gezondheid en het comfort zorgen of gewoon om te helpen bij het behoud van het milieu, veel mensen zijn op zoek naar alternatieven voor de matrassen in de eerste plaats gebouwd met de mens gemaakte materialen. Een oplossing van een aantal mensen kiezen voor een organische matras.

Een organische matras, wat is dat?

Een organische matras is volledig gemaakt van natuurlijke materialen en volgens de National Association of Organic Mattress Industry (NAOMI) zijn er eigenlijk een aantal zeer strenge eisen voor een matras biologisch te worden beschouwd. Onder hen zijn

Al het bovenstaande is slechts een gedeeltelijke lijst van de NAOMI normen, kunt u een volledig overzicht van hun behoeften te zien op deze site http://www.naturalbabynetwork.com/naasoformain.html;A echt biologisch matras voldoet aan of overtreft de eisen NAOMI . Zelfs als een matras volledig is gemaakt van uitsluitend natuurlijke vezels als het niet helemaal voldoet aan de NAOMI normen, wordt het beschouwd als ‘natuurlijk’ in plaats van ‘biologisch’.

We zijn allemaal te slapen op de mens gemaakte matras al jaren, wat is de zorg met gewone matrassen?

Voorstanders van organische matrassen houden zich bezig met de gewone matrassen om drie belangrijke redenen.

1. Comfort

2. Gezondheid en veiligheid

3. Het behoud van het milieu

Volledig natuurlijke biologische producten niet petrochemische stoffen in hun productie te benutten en is niet schadelijk voor het milieu tijdens de verwerking ervan. Natuurlijke producten zelf ook regenereren zodat de uitputting van natuurlijke hulpbronnen is geen probleem en zal geen invloed op de toekomstige generaties. Kunstmatige synthetische vezels gebruiken tot hulpbronnen van de aarde;. Murray Anderson is een ervaren freelance schrijver van meer dan 500 artikelen gepubliceerd op het web als in print magazines en kranten in zowel de Verenigde Staten en Canada. Hij schrijft over een breed scala aan onderwerpen en is een regelmatige bijdrage aan deze website. Hij kan gecontacteerd worden op murand@lycos.com.